↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 

Hansen Hage og Skog

Hjemmeside Telefon Adresser

Telefon

412 42 260

Besøksadresse

Tostembekken 8
4270 ÅKREHAMN
  1. Beskrivelse

Velkommen til å leie bobil hos oss!
Ønsker du å leie bobil eller campingvogn ta kontakt eller gå inn på Utleie for å se, og på Leievilkår for å se vilkårene for å leie.

Er du i tvil om bobil passer for deg, da kan du leie en hos oss, og om du velger å kjøpe ny bobil av oss får du refundert leien. Ta kontakt og hør hva vi kan skaffe av nye bobiler. Vi er mye på farten så ring gjerne for å avtale visning, og vi viser gjerne på kveldstid også, vi er å treffe alle dager mellom kl 9-22  på mobilnummer 412 42 260 eller på E-post endre@hansen-caravan.no . Vi er behjelpelig med finansiering fra Santander Consumer bank.

Vi driver med salg og utleie av bobiler med fokus på at kundenes behov kommer først. Vårt mål er tilfredse kunder, og vi ønsker å hjelpe Dere til å få en bobil eller vogn som passer til Deres behov og økonomi.
Vi kommer i første omgang til å satse på utleie og salg av nye bobiler.


Campingplasser
Har Dere noen campingplasser eller bobilparkeringer Dere vil anbefale så send oss gjerne en melding og fortell hvorfor Dere liker denne plassen, fint om Dere har bilder også.
Søndenaastranden camping, Vikedal

Det fineste med denne plassen er den lang grunne stranden, og er du heldig er det ledig plass helt nede ved sjøen, å sitte der på kvelden og se på solnedgangen er bare helt fantastisk synes jeg.
Grindafjord camping
Har du små unger er dette en fantastisk plass å være, her finnes det masse aktiviteter for barna.