↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

971 55 300

Besøksadresse

Karmsundgata 61
5531 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

CERTEGO er Din komplette sikkerhetsleverandør

CERTEGO tilbyr bred kunnskap og helhetsløsninger innenfor sikkerhet. Med åpne sikkerhetsløsninger og sikkerhetstjenester skaper vi økt sikkerhet og trygghet for eiendommer og mennesker.
En sikkerhetsløsning er en viktig investering, som omfatter mye mer enn bare produkter og teknologi. Hos CERTEGO får du alltid tilgang til ledende varemerker i sikkerhetsbransjen. Vi anbefaler den løsningen som oppfyller nettopp dine behov på beste måte. Med rett teknologi, fremtidssikre produkter og rett økonomi for deg.

Vi tar ganske enkelt hånd om hele prosessen for å få sikkerhetsløsningen din på plass. Vi prosjekterer, installerer, tester og driftsetter. Deretter kan vi ta hånd om drift, planlagt vedlikehold og service.
Vår lange erfaring med sikkerhetsbehov, hvordan mennesker beveger seg i ulike miljøer, samt kunnskap om lover og regler, gir deg en trygg partner. For alt det du vil beskytte.
Vår virksomhet finnes i dag i Norge, Danmark, Finland og Sverige. Sammen har vi et unikt nærvær som leverandør av sikkerhetsløsninger.


Velg rett lås for deg og din bolig
Ved å investere i et sikkert og praktisk låssystem som passer for deg og din livsstil, skaper du trygghet og forenkler hverdagen for hele familien.
En bolig har mange ulike innganger, ikke bare ytterdøren. Ettersom tyven alltid velger den letteste veien inn, er det viktig å sikre så vel ytterdører, altandører og vinduer som garasje. Det er viktig å tenke på alle låsepunkter når det gjelder å sikre hjemmet.
Velg et låssystem som fungerer i hverdagen din

Tenk også på å velge et låssystem som fungerer i hverdagen din. Hvis det er lett å låse og håndtere, er det større sannsynlighet for at du virkelig låser boligen.
Vi i CERTEGO hjelper deg med å finne den låsen som passer for dine behov. Vi kan også gi deg tips om hvordan du kan forebygge innbrudd i boligen.

Her kan du lese mer om hvilke alternativer som finnes for de ulike låsepunktene i boligen og finne ut hva som passer best for din familie.

 

Vi har sikkerhetsløsninger for alle bransjer
CERTEGO arbeider med åpne sikkerhetsløsninger og ledende merkevarer. Med oss som samarbeidspartner, får du en kostnadseffektiv og pålitelig sikkerhetsløsning for både eiendom, bygninger og menneskene som befinner seg der.

 

Produkter & tjenester bedrift
Her kan du finne CERTEGOs produkter og tjenester for bedrifter. Produktene i din sikkerhetsløsning må ta hensyn til hvordan de kan arbeide sammen i et komplett system for å møte alle krav og behov for trygghet og sikkerhet.

Godkjenninger og sertifiseringer