↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 70 45 30

Besøksadresse

Kvalamarka 29
5514 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Bjelland VVS AS- din VB-rørlegger i Haugesund

ALLSIDIGHET ER VÅR STYRKE
Vi utfører det meste innen tradisjonelt rørleggerarbeid - fra små oppdrag på hytter og renovering av bad i eneboliger, til større sanitæranlegg på nybygg og næringsbygg. Installasjon av varmepumper, gulvvarme, sprinkler-anlegg, sjø-ledninger, kjøleanlegg og rørinspeksjon, er bare noen av de oppgavene våre dyktige rørleggere påtar seg.

Vi dekker områdene Haugesund, Tysvær, Karmøy, Sveio, Vindafjord og Etne, og er klare til å hjelpe deg!

Produkter
Varme & Bad leverer og monterer kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører. Her viser vi deg et utvalg av de mest populære produktene.
Prisene vi har oppgitt er leverandørenes veiledende priser. Vi har ofte kampanjer og gode tilbud sentralt og lokalt som gjør at prisene kan være lavere hos din VB-rørlegger.

Hvordan vil du varme opp boligen din?
Hvor du bor i Norge er avgjørende for hvilken oppvarmingsløsning du skal velge til boligen din. Det finnes en rekke muligheter for å hente varme fra solen, luften, sjøen eller i bakken. Det handler om både hvilken energikilde du skal bruke og hvordan du skal distribuere varmen i boligen din.

Inspirasjon
I Varme & Bad sitt Inspirasjonsmagasin presenteres trender og nyheter til bad. Du finner selvsagt baderomsmøbler, servanter, dusjløsninger, armatur og badekar - alle fra kjente kvalitetsleverandører.
Magasinet er ment å inspirere deg som går med tanker om å pusse opp eller bygge nytt bad. Vi gir deg gode råd og tips i prosessen og du kan lese om familien på Jæren som gikk fra mareritt til nytt drømmebad.

Godkjenninger og sertifiseringer