↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 81 81 61

Besøksadresse

Bøvågen 58
4262 AVALDSNES
  1. Beskrivelse

Smart-Marine AS tilbyr et variert spekter av kvalitetsbåter fra Arronet, Jeanneau, Nordkapp, Sting, Hobby og Zodiac, motorer fra Evinrude og Yamaha, og et godt utvalg av bruktbåter. Smart Marine AS er regionsforhandler av tilhengere for Tilhengergruppen AS og importør/ leverandør for en stor gruppe tilhengerforhandlere i hele Rogaland. Vi har også Haugalandets største direkteutsalg av alle typer biltilhengere til proff og privatmarkedet. Merkene vi leverer er Variant og Respo.
 
Vi har verksted og vinterlagring for båt og motor. Vi setter vår ære i å tilby pålitelig og ryddig kvalitetsarbeid fra du tar kontakt til båten står på vannet og i alt oppfølgende arbeid.

Verksted/delelager/service
Verkstedet er godt utstyrt med alt nødvendig utstyr for service og vedlikehold av alle båttyper og utenbordsmotorer i vårt assortement. Alle båter som selges hos Smart Marine blir også montert og klargjort av våre  dyktige ansatte i verkstedet på Karmøy.

Vi tilbyr vedlikehold som bunnsmøring, vask, polering og ettermontering av tilleggsutstyr.
Vi har egen servicebil som betjener Rogaland og Hordaland. Bilen er fullutstyrt og har med egen båthenger for opptak og sjøsetting ved behov.
Butikken og verkstedet vårt ligger sentralt plassert langs E134 nord på Karmøy.

Åpningstider
KARMØY:
Mandag - Fredag: 08-16
Torsdag: 08-17
Lørdag: 10-14

STAVANGER:
Mandag - Fredag: 08-16
Tirsdag: 08-18
Lørdag: Åpent etter avtale