↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 81 81 61

Besøksadresse

Bøvågen 58
4262 AVALDSNES
  1. Beskrivelse

Smart Marine - båtsenter på Karmøy

Smart Marine leverer daycruiser, skjærgårdsjeep, pilothusbåter, arbeidsbåter, aluminiumsbåter, RIB, rotasjonsstøpte båter, tilhengere og Yamaha påhengsmotorer.

Vi fører deler til alle våre båtmerker og Yamaha båtmotorer

 

Smart Marine AS på Karmøy ble etablert i 2004 og er i dag et selskap eid av Vaøy Invest AS. Selskapet har 11 ansatte og omsetter for over 70 millioner i båt. Hos Smart Marine finner du ansatte med genuin båtinteresse. Vi er stolte av våre ansattes kompetanse og dette i kombinasjon med solide merkevarer gir deg som kunde trygghet når du handler hos oss. 

Smart Marine AS er importør av aluminiumsbåter fra svenske Arronet. Hos Arronet har vi mulighet til å skreddersy løsninger for våre kunder. Dette er båter til bruk for fiskeoppdrettsanlegg, sportsfiskere, oppsynsmenn, brannvesen m.m. Privatkunder som kjøper Arronet er våre beste ambasadører, da de imponeres av den funksjonalitet, kvalitet og soliditet båtene fra Arronet har.

Smart Marine AS startet salg av Jeanneau i 2004 og har i perioden fram til 2021 solgt nærmere 900 båter av dette merket. Vi er med dette landets største forhandler på Jeanneau motorbåter.  

 

I vårt sortiment i dag finner du Arronet, Jeanneau, Micore, AMT, Hobby Boats, Whaly, Rupert og Kimple/Viking. Vi fører fullsortiment av Yamaha påhengsmotorer. 

Smart Marine formidler Variant og Respo tilhengere til forhandlere i Rogaland og Sunn-Hordaland. Vi har også utsalg av båthengere og varehengere til våre kunder på Avaldsnes, Karmøy. Respo er Norges mest solgte båthenger i 2016, etter mange års vekst. Variant proffhengere har fått et solid fotfeste i det norske markedet. Dette er et kvalitetsprodukt du kommer til å se mange av på veiene i årene framover. 

Smart Marine har eget serviceverksted i samme bygg som butikken vår på Avaldsnes. Der finner du også et rikholdig delelager om du skulle ha behov for deler til din Yamaha motor.

 

Vi holder til på Avaldsnes på Karmøy i Rogaland. Her har vi en stor innendørs utstilling av båter, samt et kompetent verksted som tar seg av service og reparasjoner på båter og motorer.