↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

53 76 80 26

Besøksadresse

Heiabøveien 7
5580 ØLEN
  1. Beskrivelse

Hageland Ølen

Hageland er en grønn fagkjede med tradisjon, service og fagkunnskap. Hageland representerer over 50 av de ledende hagesentrene i Norge.

Hageland AS er en frivillig fagkjede, hvert hagesenter er en selvstendig bedrift, med aktive eiere som drivere. Kjeden har en grønn profil, og alle driverne har gartnerfaglig bakgrunn slik at du som kunde skal få riktig veiledning, gode råd og ideer når du spør oss.

 

Kundenes behov står sentralt og derfor legger vi stor vekt på veiledning og kunnskap om produktene samt det å yte service. Vi har egne jord- og gjødselprodukter med spesialkomponerte blandinger.

 

Vår målsetting er å øke vår markedsandel gjennom å rendyrke vårt kjedekonsept med bedre markedskommunikasjon gjennom annonser, kataloger flygeblad med råd og veiledning samt ha attraktive tilbud og et bredt sortiment til konkurransedyktig priser.

 

Skjerpet konkurranse i bransjen gjør at vi må skjerpe våre krav til hagesentrene med service, kvalitet, og vareutvalg som vårt kjennemerke. Vårt slagord er - Snakk med en gartner?

Besøk oss på  

Se våre kundeaviser