↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

982 18 123

Besøksadresse

Frakkagjerdvegen 127
5563 FØRRESFJORDEN
  1. Beskrivelse


WeeCar seniorscootere

WeeCar er en helt ny serie elektriske kjøretøy spesialutviklet for alle med bevegelsesutfordringer. Uansett om du skal til butikken, besøke venner eller gjøre lengre utflukter, så har WeeCar en modell for nettopp ditt behov.
Prisgunstig fremkomstmiddel

Mange med behov for elektriske kjøretøy må i dag vente lenge på levering igjennom hjelpemiddelsentralen. WeeCar tilbyr driftssikre, elektrisk kjøretøy til svært gode priser slik at du kan gjøre handelen raskt og enkelt på egenhånd.

Dersom vi har ditt valg av kjøretøy på lager, får du det normalt levert på døren innen en uke med Bring.

WeeCar modellene
Vi har i dag seks modeller tilgjengelig på markedet. Nedenfor finner du mer informasjon om hver av disse modellene.
Om du har spørsmål er det bare å kontakte oss!

Praktisk, sikker og komfortabel
Alle modellene våre er svært enkle å kjøre og betjenes bare med hendene. Når man gir gass vil man ikke oppleve rykking, bare en økende akselerasjon til man oppnår tillatt toppfart på 15 km/t.

Alle våre modeller har oppbevaringsmuligheter for matvarer eller utstyr. Velger man vår modell med kabin, WeeCar ELena, sitter man helt beskyttet mot vind og vær.

VeltebeskyttelseSpeil og kontroller

Kjøretøyene har brede og komfortable seter med armlene eller dører, og flere av modellene har fjæring for bedre kjørekomfort på ujevnt underlag. I tillegg til kabin eller setebelter har kjøretøyene andre sikkerhetsdetaljer* som bremse- og frontlys, reflekser, speil og veltebeskyttelse. For ekstra trygget om vinteren kan enkelte dekk byttes med piggdekk for bedre grep på isete overflater.

* Ikke alle sikkerhetsdetaljer/funksjoner finnes på alle modeller.

Ingen dokumentkrav
WeeCar er spesialutviklet for alle med bevegelsesutfordringer, og følger dermed myndighetenes krav til dette. Dermed behøver du ikke sertifikat eller forsikring for å kjøre en WeeCar uansett alder eller helsetilstand. Kjøretøyene kan benyttes alle steder man kan gå, slik som på fortau, i gågater, i parker osv.