↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 77 39 10

Besøksadresse

Frakkagjerdvegen 202
5563 FØRRESFJORDEN
  1. Beskrivelse

Pumpefirma Mapex har over 30 års erfaring innen utvikling og produksjon av pumper. Vi er et allsidig selskap innen vår industrigren. Egenproduksjon av syrefaste sentrifugalpumper kombinert med lang erfaring fra andre pumpetyper, gjør at vi er et spesialfirma i utvikling og produksjon av pumper.


Produkter

MAPEX SYREFASTE SENTRIFUGALPUMPER
Mapex syrefaste sentrifugalpumper bygges normalt i monoblokk-
utførelse. Enkel design i høy-
kvalitets materialutførelse (316L) gir lang levetid og høy servicegrad.

Kan også leveres som tørroppstilt avløpspumpe(septik).

MAPEX HYDRAULISK DREVNE SYREFASTE SENTRIFUGALPUMPER
Våre hydrauliske pumper er bl. a. levert til redningskrysserne R/S «Olav V» og R/S «Skomvær III» som brannpumper. Motorer av ulikt fabrikat kan nyttes. Pumpene kan også leveres med magnetclutch for remdrift.
Komplette leveranser med hydraulisk aggregat inngår også i vårt leveringsprogram og som referanse nevnes pumping av Glycol i offshore-sammenheng hvor Glycol også er nyttet istedenfor hydraulikkolje på tanken. Vann kan også nyttes.

Kan også leveres i nedsenkbar utførelse.

MAPEX PUMPESTASJONER
Med utgangspunkt i Mapex syrefaste sentrifugalpumper leveres kundetilpassede pumpestasjoner til mange behov. Kan levere blant annet med egen væskerings-vakuumpumpe med sugeanordning. Komplett med ventiler, tilbakeslagsventil, kompensator og hydrofortank. Elektrisk starteskap og frekvensomformere tilpassett trykk og nivågivere.

MAPEX DIESEL-MOTORDREVNE SYREFASTE SENTRIFUGALPUMPER
Kundetilpassede Mapex syrefaste sentrifugalpumper. levers til ulike behov til de fleste bransjer. I vårt verksted «skreddersyr» vi pumper sammen med kunden. Motorer av ulikt fabrikat kan nyttes, leveres også tilkoblet bensinmotorer. Pumpene har meget enkel design og er derfor svært servicevennlige og driftssikre.


Andre produkter

  • Vannforsynings pumper for hus og hytter.Trykkøknings pumper.
  • Fersk og sjøvannshydrofor pumper.
  • Sirkulasjonspumper for varme/kjøleanlegg.
  • Avløpspumpestasjoner og avløpspumper.
  • Nedsenkbare lense og grunnvannspumper.
  • Frekvensomformere for regulering av pumper.
  • Normerte pumper i syrefast stål(316L).

 

Verksted
Vår produksjon og vårt verksted ligger på Frakkagjerd i Tysvær kommune like utenfor Haugesund. Noen av våre pumper blir også produsert i India , av Mapex Pumps (India) Pvt. Ltd.

Vi har levert nedsenkbare pumper til bruk i Nordsjøen, og vi har pumper som er neddykket til 3000 meters dyp! Tilsvarende hydraulisk drevne pumper er blant annet levert til redningskrysserne R/S «Olav V» og «R/S Skomvær III» som brannpumper.

Våre pumper leveres også tilkoblet hydraulikkmotorer, dieselmotorer, luftmotorer, remdrift med mer. Produksjon, service og vedlikehold av dine pumper, utføres av topp kvalifisert personell.
Ønsker du referanser? Kontakt oss gjerne.

Norsk kvalitet og driftssikre pumper, så vel som rask service kjennetegner Pumpefirma Mapex.