↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 80 87 80

Besøksadresse

Stavangerveien 28
4313 SANDNES
  1. Beskrivelse

Reiseexperten AS er turoperatøren som skreddersyr reiser og arrangementer i inn- og utland for grupper og lag, foreninger, skoler og firmaer osv med buss eller fly. Vi holder til i Stavangerveien 28 i Sandnes (tlf. 52 80 87 80 / mob. 911 53 267 Heidi Wold Hannevig) og Helganesvegen 41 på Avaldsnes, men hele landet er vårt arbeidsområde. Hvert år tilbyr vi også påmeldingsturer i inn- og utland.

Vi har lang erfaring og et stort nettverk av samarbeidspartnere, som kombinert med god planlegging og service sørger for at den enkelte gruppedeltaker får igjen den beste opplevelsen av selve reisen, oppholdet, bespisningen, det lokale arrangementet osv.

Vårt mål er at en reise som blir arrangert av oss, skal være en minneverdig opplevelse for dere. Reiseexperten AS er tilsluttet Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.
-
Reiseexperten AS har et nært samarbeid med Finnøy Buss AS i Ryfylke og Busstur AS på Karmøy og gode avtaler med de fleste flyselskap.

Trenger du/dere transport for en gruppe? Om det er en pensjonistgruppe, firma, et skolekorps, idrettslag eller andre lag og forreninger som skal på tur eller utflukt og ønsker et tilbud, så gjør vi alltid vårt ytterste for at dere skal bli fornøyd. Etter deres ønsker lager vi ferdige pakker med transport, båtturer, bespisning, overnatting, utflukter, underholdning etc
Skulle dere ønske å reise med fly er det ingenting i veien for det. Vi har gode avtaler med de fleste flyselskap, flere hoteller og andre kontakter over store deler av verden. En velfungerende pakkereise er en stor del av helhetsopplevelsen.

Det skjer noe med oss mennesker når vi reiser på turer i sammen. Vi blir kjent med hverandre, slapper av, opplever ting sammen noe som gjør at vi lader opp batteriene i en ellers så travel og hektisk hverdag.

Ta kontakt for samarbeid og din tur:
heidi@reiseexpert.no tlf. 52 80 87 80 eller
tlf. 911 53 267