↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

916 37 823

Besøksadresse

Leirvågvegen 38
5546 RØYKSUND
  1. Beskrivelse

Hvorfor velge oss som ditt entreprenørfirma?

Vi har Sentral Godkjenning, tiltaksklasse 2
Vi er godt kjent i lokalmiljøet
Vi utfører jobben som avtalt og gjør en god jobb

Din lokale maskinentreprenør
Trenger du et erfarent entreprenørfirma som kan ta seg av drenering, planering og andre gravejobber? Eller ønsker du å pryde din hage med en natursteinsmur?
Jarle Edvardsen er et entreprenørfirma som tar oppdrag i Haugesund og på Karmøy. Blant våre tjenester finner du veibygging, natursteinsmuring av kaiområder, meisling av knauser og steiner, bygging av private veier og skogsveier samt alt innen gravetjenester og natursteinsmuring.

Graving
Vi tilbyr gravetjenester, herunder planering av tomter og drenering av hager og grunn. Vi har en moderne maskinpark som hjelper oss å utføre alle oppdrag på en profesjonell og effektiv måte.

Drenering
Vi utfører graving av dreneringsgrøfter, og arbeider selvsagt med nøyaktighet for å forhindre skader på bygninger eller uteareal. Drenering av grunnen rundt en boligs grunnmur er viktig for å forebygge fuktskader i grunnmuren.
Ta kontakt for en uforpliktende befaring i dag.

Planering
Vi utfører planering av tomter og grunnarbeid. Her benytter vi oss av lang erfaring og bred kompetanse for å utføre arbeidet så nøyaktig som overhode mulig, og for å sikre et optimalt resultat.

Natursteinmuring
Jarle Edvardsen har spesialisert seg på muring med naturstein. Vi murer både store og små murer. En natursteinmur setter et fantastisk vakkert preg på hagen, samtidig som det er svært solid, holdbar og helt vedlikeholdsfri. Jarle Edvardsen har lang erfaring med natursteinmuring, og vi er stolte av de murene vi setter opp.

ReCon-mur
Vi kan levere og sette opp murer basert på ReCon-blokken et unikt støttemurkonsept med moderne egenskaper. Blokken har en unik låsemekanisme som utnytter blokkens vekt (635 1 510 kg) til å bygge murer med en høyde på opp til 5 meter uten å benytte jordarmering. Blokkene har front som ligner naturstein og kan fås i flere forskjellige mønstre.
Egenskaper:

  • 1 blokk = 0,5 m2 ferdig støttemur
  • Luftinnført frostbestandig høykvalitetsbetong
  • Rask å montere uten behov for mørtel og jordarmering
  • Ingen overraskelser med standardiserte blokker


Bygging av brygger
Har du et gammelt kaiområde som med årene har forfalt? Jarle Edvardsen bygger brygger i ekte naturstein, har lang erfaring innen arbeid i og ved sjøen, og er godt rustet for slike oppdrag. Vi legger bl.a. sjøledning og annet lekterarbeid.

Meisling
Har du en stein i hagen som er i veien? Har du en fjellknaus ved garasjeinngangen? Vi utfører meisling av mindre knauser og steiner.

Veibygging
Har du kun en sti frem til hytten eller huset ditt? Eller har den eksisterende grusveien begynt å bli full av hull? Jarle Edvardsen utfører oppføring av skogsveier og andre grusveier.

Opparbeidelse av kloakksystemer
Vi utfører opparbeidelse av kloakksystemer for private husstander i Fosen, Røyksund og omegn. Vi har samarbeid med rørleggere, og får også utført rørleggertjenester.

Historie
Jarle Edvardsen ble etablert som et enkeltpersonforetak i 1998. Innehaver Jarle Edvardsen driver firma alene, men har mulighet for leie inn kvalifisert mannskap ved større oppdrag, og generelt sett ved behov. Jarle Edvardsen er nå et A/S.

Arbeidsområde
Firma er lokalisert på Karmøy i Rogaland, og tar oppdrag i nærområdet her, samt i Haugesund. For større oppdrag kan vi også ta oppdrag utenfor dette området.

Godkjenninger og sertifiseringer