↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 81 54 00

Besøksadresse

Stongsvingen 82
4270 ÅKREHAMN
  1. Beskrivelse

Stålbyggeren AS (tidl. Seapro Mekanisk AS) startet opp i 1997 og frem til 2008 var det 2 fast ansatte i firma. Med nye eiere som kjøpte firma i 2008 så har bemanningen økt gradvis og fra 1-1-2015 er vi 9 fast ansatte, fordelt på: 1 Daglig leder, 1 kontormedarbeider, 5 mann plate/Sveis/montør og 2 lærlinger. Alle ansatte er lokale og godt kjent i distriktet.
I 2012 flyttet Stålbyggeren AS inn i nye egne lokaler på 920 m2 i Åkrahamn på Karmøy. Vi byttet samtidlig navn til Stålbyggeren AS.

Stålbyggeren AS leverer stål til byggebransjen. Stålkonstuksjoner blir produsert på vårt verksted og vi monterer disse på byggplasser i distriktet, vi reiser også rundt i landet og monterer ved behov. Vårt hovedsatsingsområde er: Stålreisverk, stålplatetak(Q-dekker), ståltrapper og stålrekkverk.
Stålbyggeren har i løpet av sommer/høst 2014 brukt store ressurser på å bli sertifisert ihht. NS-EN- 1090. å bli sertifisert innebærer at vi kan CE-merke stålprodukter som vi bearbeider. Dette er myndighetskrav og alle som leverer stål til byggebransjen må være sertifisert. Vi er blitt sertifisert av Teknologisk institutt som også skriver ut sertifikatet.
Stålbyggeren har i løpet av høsten 2014 også kjøpt opp Haugaland stålbygg AS. Dette er for og få inn kompetanse og ressurser som vi trenger i firma for og møte morgendagens utfordringer.
Stålbyggeren AS har i løpet av 2014 tatt i bruk et nytt datasystem for og styre dokumentflyt. Dette systemet heter IQS og er tilpasset vår bedrift.

Daglig leder Martin Dahl
Telefon: 906 41 418
Email: [email protected]

Kontorassistent. Sara Dahl
Telefon: 476 440 41
Email: [email protected]

Foramann: Einar Berg
Bas,platearbeider/montør: Jan Einar Ferkingstad
Sveiser,montør: Kjell Pettersen
Lærling: Andreas Ridola Hermansen
Sveiser/montør: Henning Tindeland

Vi har flyttet i nye moderne lokaler i næringsområdet i Stong Åkrehamn
Ny Adresse er stongsvingen 82