↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

477 73 900

Besøksadresse

Regimentveien 128
4045 HAFRSFJORD
  1. Beskrivelse

Vi har i dag 18 ansatte, hvorav 12 er fast ansatt på heltid og 6 er ansatt på deltid. Bilparken består av 22 egne biler, samt 10 innleide biler, fordelt på to avdelinger; en storbilavdeling med store varebiler fra 12-47 kubikk lastebiler opp til 18,6 tonn, og en budbilavdeling med varebiler fra 3,5 kubikk til 16 kubikk.

I dag kjører B&B-Transport AS for Primaflor på Forus, som står for 1/5 del av omsetningen, i området Stavanger, Sandnes, Nord Jæren, Ryfylke, Finnøy, Hjelmeland, Tau, Jørpeland og til Flekkefjord i sør. Selskapet dekker hele Rogaland og deler av Vest Agder og Hordaland, samt hele Haugalandet.
I tillegg kjører småbilavdelingen ut blomster for ca 95% av alle blomster butikkene i Stavanger og Sandnes. Den leverer til alt og alle, fra privatpersoner til sykehus, sykehjem, firmaer, begravelser og organisasjoner.
B&B-Transport AS kjører også stykkgods for DHL og Postnord og andre aktører, og leverer mat i Stavanger/Sandnes området for flere seriøse gourmetkjøkken, samt utfører oppdrag for andre bedrifter og næringsliv i samme område.

Den 01.10.2014 åpnet vi en ny avdeling i Haugesund i området Aksdal, her foretar vi all distribusjon for DHL Ekspress.
Men ønsker samtidig å tilby våre tjenester til nye kunder i dette området.

Produkter
Vi kan levere hva det måtte være, fra en enkelt mobiltelefon til større kolli.
Vi opererer både med kollipris-stopp pris og timepris, alt hva som passer best for kundene, og vi er svært konkurransedyktige.
I tiden fremover ønsker vi å utvide bedriften videre, bl.a. med å begynne med transport til andre byer og områder som Bergen, Kristiansand og Oslo og Trondheim.

Vi er et veletablert transportfirma
Leter du etter et seriøst transportfirma som dekker Rogaland, deler av Vest-Agder og Hordaland, og hele Haugalandet? B&B-Transport AS er et veletablert transportfirma med en omfattende portefølje av fornøyde kunder. Vi tilbyr budkjøring og godstransport på både enkeltstående basis og på fast basis. I oss har du et pålitelig transportfirma med stor bilpark som frakter gods i ulike størrelser. For B&B-Transport AS er ALLE kunder VIKTIG, uten unntak.

Vårt transportfirma preges av høy yrkesstolthet. Vi møter alltid våre kunder i øyehøyde og utfører alle oppdrag på kundens premisser. Dersom du har særlige behov og ønsker, kan vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg. Vi strekker oss alltid langt for å imøtekomme våre kunder. Vår ambisjon er å bli et naturlig førstevalg for alle som ønsker pålitelige og effektive transporttjenester i vårt satsningsområde.
Rogaland og Haugalandet er vårt primære nedslagsfelt
Vårt transportfirma dekker Rogaland, deler av Vest-Agder og Hordaland, samt hele Haugalandet, men vi har ambisjoner om å utvide vårt geografiske område til Bergen, Kristiansand og Oslo. Vi er en allsidig aktør som gjerne tar imot utfordringer - vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss det meste innen budkjøring og godstransport.

Ta kontakt med oss for et godt tilbud.