↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 73 17 14

Besøksadresse

Raglamyrvegen 15
5536 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Protan er en totalleverandør av systemer for tak, membraner, terrasser, våtrom til nybygg og rehabilitering samt radonsikring. Våre verdensledende løsninger utvikles og produseres i Norge etter de høyeste kvalitetsstandarder. De er testet og godkjent av en rekke byggtekniske institutter over hele Europa så vel som i Norge.

Protan Entreprise tilbyr innovative og effektive løsninger for våre kunder. Våre dokumenter og sertifikater - din trygghet.

Protan Entreprenør er Norges største takentreprenør

Vi har et stort nettverk av dyktige, erfarne taktekkere fra Svalbard i nord til Lindesnes i sør. Vi hjelper deg med tekking av tak, våtrom, terrasse og radonsikring.
Protan Entreprenør er en totalleverandør av tjenester for tak og membraner til blant annet våtrom og terrasser.  Vi leverer også produkter for radonsikring. Vi har høy kompetanse på egne produkter og vi samarbeider tett med teknisk avdeling i Protan for å utvikle nye innovasjoner.

I Protan har vi også egne taktekkerskoler og vi bistår med spesifiseringer og prosjektstyring gjennom vårt Prosjekteringskontor.

Kvalitet, fleksibilitet og pålitelighet er vårt varemerke.

Tekniske tekstiler
Protan Tekniske Tekstiler har lang erfaring og bred kompetanse på produksjon av PVC-belagte tekstiler med en rekke anvendelsesområder. Vi leverer våre produkter i tekniske tekstiler til kunder med ulike behov over hele verden, fra arktiske strøk til tropene.

Verktøy
Protan har utviklet flere unike tekniske verktøy som sikrer kvalitet, effektivitet og kostnadsoptimalisering gjennom hele prosjektet. I menyen finner du mer informasjon om de ulike verktøyene.
Protan er et kompetansehus som leverer verdensledende produkter og tjenester. Vi har over 70 års erfaring og opparbeidet kompetanse. Alt vi gjør handler om å være godt forberedt. Om å være i forkant både på teknologi og kompetanse.