↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

950 02 488
908 47 548

Besøksadresse

Eikanes
5590 ETNE
  1. Beskrivelse

Alt innen forskalingssnekring og støp

Skal du føre opp en garasje, og trenger en grunnmur? Eller har du planer om å støpe et helt nytt kjellergulv? Brødrene Heggen AS er et nyetablert firma med lang erfaring innen betongbransjen. Vi utfører både støp av grunnmurer til boliger, garasjer og naust, samt støp av plattinger, støttemurer, ringmurer og mye mer. Spør oss gjerne om et prisoverslag.

Hvorfor velge Brødrene Heggen AS?

  • Vi har lang erfaring innen forskalingsbransjen
  • Vi har fagbrev
  • Vi tilbyr god kundeservice


Brødrene Heggen AS retter seg imot private kunder i hovedsak og tar på seg støpning av grunnmur, garasjegulv, gulv, muring samt forskalingsoppdrag. Daglig leder Kjetil Heggen har fagbrev og over 10 års erfaring i bransjen og sitter på en solid kompetanse.
Hos Brødrene Heggen er det kunden som står i fokus og firmaet er opptatt av å levere kvalitet til riktig pris.

Gulvstøp
Vi utfører gulvpuss, gulvavretting, dekkestøp, hardbetong, industrigulv og landbruksgulv. Vi har mer enn 10 års erfaring innen dette fagområdet, og resultatet blir alltid av høy kvalitet. Vi gir deg også tips og råd angående hvordan du skal behandle ditt betonggulv for at det skal holde seg på best mulig måte.

Grunnmurer
Vi utfører både støp av grunnmurer til boliger, garasjer og naust, samt støp av plattinger, støttemurer, ringmurer og mye mer. Spør oss gjerne om et prisoverslag.

Forskaling og armering
Riktig forskaling og armering er viktig for et godt sluttresultat. Dersom forskalingen er skjev, blir muren skjev. Dersom muren ikke er armert godt nok, kan den rase sammen lettere.

Kjerneboring
Vi tar mindre oppdrag innen kjerneboring. Spør oss gjerne om pris eller ønsket oppdrag.

Trapper
En betongtrapp i hagen fanger opp nivåforskjeller i terrenget og er både praktisk og pen å se på. Trinnene kan dekkes med skifer eller annen stein for et vakkert inntrykk. En trapp i betong hverken råtner eller ruster, og holder seg pen i svært mange år, særlig dersom trinnene dekkes med stein.

Gulvsliping
Vi sliper også gulv, og har nødvendig utstyr og verktøy for dette. Dersom det er ønskelig å bare leie sliperen, er det også mulig.

Pipemuring
Vi murer, pusser og rehabiliterer piper. Ta kontakt for om du har noen spørsmål, eller ønsker et tilbud.