↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

976 00 500

Besøksadresse

Vestre Karmøyveg 399
4270 ÅKREHAMN
  1. Beskrivelse

Tak og Fasadeservice ble etablert i 1990 og består i dag av 15 erfarne håndverkere. Vi har lang erfaring i faget og vårt fokus er alltid å levere god kvalitet og den beste service til våre kunder. Og at du som kunde skal oppleve oss som enkvalitetsbevisst partner i bransjen, og arbeidet vårt er alltid utført fagmessig etter gjeldene forskrifter og lover.

Trygghet
Noen av tjenestene vi tilbyr er takfornying og reparasjoner. Vi har også bred kompetanse innen vedlikehold og bytte av vinduer, dører og fasade. Uansett om du skal renovere, bygge ut eller bygge nytt er det trygt å overlate jobben til oss. Naturligvis får du garanti både på produktene og selve arbeidet.

Kundefokus
Du kan stole på at vår leveranse alltid er til rett tid og til avtalt pris, og vi er der for gode råd og hjelp under prosessen. Alltid fokus som gir deg det beste resultat som kunde. Og vi kommer gjerne på befaring hos deg. Vi kan også tilby en tilstandsrapport og et uforpliktende tilbud.

Kompetanse og erfaring
Våres spesialfelt er takarbeid. Taket er husets viktigste fasade og er også en investering som øker verdien på huset og ikke minst Tryggheten ved å ha et skikkelig tak som holder mål i Vestlandske værforhold.

Takfornying
Takfornying er et mye rimeligere alternativ enn å legge nytt tak. En takfornying vil øke takets levetid med 15 år eller mer.

Fasadevedlikehold
Vedlikehold av fasade og tak er like viktig som vedlikehold av alle flater på et bygg. For at et bygg skal se rent og pent ut anbefaler vi høytrykkspyling en gang i året. Vedlikehold av fasade er en stor utfordring og er like viktig som behandling av alle flater på et bygg.

Takinspeksjon
Det er viktig at fagfolk sjekker taket ditt for lekkasje og om taksteinene ligger rett, spesielt her på Vestlandet hvor kraftig vind kan skade takstein