↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 80 60 70

Besøksadresse

Karmsundgata 58
5529 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Velkommen til Rørlegger Geir Sirnes AS

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag.Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring. 24-timers døgnvakt på rørleggertjenester - tlf 41 41 22 22

BADEROM
Baderomsmøblene er viktige men de må velges med omhu. Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet. Det er dessuten store kvalitetsforskjeller på skinner og hengsler og deler som blir utsatt for mye bruk. Det er her prisforskjellene ligger. Du får gjerne hva du betaler for.
I dag leveres det mange smarte løsninger for utnyttelse av plassen for baderomsmøbler. Vi kan hjelpe deg med å finne en løsning både med tanke på funksjon og design. Ikke glem å ta hensyn til hvor mange som skal bruke badet samtidig.
Tips: I mange tilfeller er det smartest å bestemme selve planløsningen før du velger et bestemt møbel.

INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Vi i Bademiljø kan hjelpe deg med de utfordringene du måtte ha inne som ute. Vi kan montere utekraner med både kaldt og varmt vann, og vi kan sjekke din utvendige stoppekran til huset som er et lovpålagt krav fra myndighetene. Hos oss kan du få alt fra sentralstøvsugere og høytrykksvasker til drenspumper, baderomsvifter og hyttefiltre.

 

VI HJELPER DEG MED Å PUSSE OPP BADET
Våre våtromsgodkjente bedrifter kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende forskrifter. 
Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Enklere og tryggere blir det ikke.

Vi har over 850 rørleggere over hele landet og bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester. Vi kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs, hjemme eller på hytta.
Ta kontakt med din nærmeste Bademiljøbutikk for rask hjelp.

BEDRE INNEKLIMA OG LAVERE ENERGIFORBRUK? JA TAKK BEGGE DELER!
For flertallet av boligeiere i Norge er det ikke snakk om boligen skal miljøoppgraderes, men om når. Mulighetene er mange og du kan også få offentlig støtte for å gjennomføre energibesparende tiltak og ta din del av miljøansvaret.
Bademiljø har god erfaring med installasjon av varmepumper og vannbåren varme. Dette er langsiktige investeringer som vil senke energiforbruket og som kan sikre deg en behagelig oppvarming av boligen hele året.

For å gi deg råd om hvilke løsninger som vil gi best effekt bør vi ta en befaring hjemme hos deg. Noen løsninger er kostbare, men det finnes gode støtteordninger som gjør regnestykket enda mer lønnsomt for deg.
I tillegg gjør de nye kravene til energimerking av boliger at denne type investeringer bare vil bli mer verdifulle.

Godkjenninger og sertifiseringer