↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 81 58 53

Vakt: 52 85 24 36

Besøksadresse

Tungarden 1
4270 ÅKREHAMN
  1. Beskrivelse

Karmøy Begravelsesbyrå har samarbeid med Futura Blomster

De sier: «Vi leverer blomster av beste kvalitet og bestreber oss etter å oppfylle de ønsker kunden har.
På grunn av sesong og variert tilgang til enkelte blomster, og fordi ethvert blomsterarbeid er et unikt produkt, kan det ferdige resultatet avvike noe fra bildet.
Vi leverer kostnadsfritt til alle begravelser i Karmøy Kommune. For levering til hjemmene kommer et frakttillegg på kr 100.»
Vår blomsterbutikk på nett

På knappene under kan du se våre variasjoner av blomster. Dersom du ønsker å bestille blomster i vår nettbutikk, går du inn på linken til annonseportalen. Du finner navnet til den avdøde, og går videre til «bestill blomster».


Send blomster med Euroflorist
EuroFlorist er markedsledende innen blomsterformidling i Europa. Vi har et nettverk av florister i hele 12 land. Dessuten er vi medlem av den internasjonale organisasjonen Teleflor International, noe som innebærer at vi kan hjelpe deg med å sende blomster over hele verden.
Våre kunder sender blomster av mange forskjellige anledninger. Til jul vil vi bestille blomster for å glede nære og kjære som man ikke har mulighet til å besøke under høytiden. Da er man glad for å benytte seg av vår enkle formidlingstjeneste for blomsterlevering. Morsdag er også en stor blomsterhøytid der mange benytter anledningen til å bestille blomster. Blomster til mamma er en populær måte å vise sin verdsettelse på.

Å overraske noen med et blomsterbud er også en fin måte å vise sin kjærlighet på, enten det er til Valentine's Day, et eget jubileum eller du vil bestille blomster til en gryende forelskelse. Et overraskende blomsterbud er en gest som alltid vekker varme følelser.
Tradisjonelt har det kanskje vært mest vanlig å kjøpe sine blomster og selv ta dem med. Hvorfor ikke prøve bestille din neste blomsterlevering på nett? Bestille blomster på nettet - send blomster fra din egen PC. Vårt nettverk av blomsterbutikker og florister kobles sammen gjennom vår nettbutikk. Her kan du velge blomster på nettet i ro og fred. Å bestille blomster smidig og enkelt og velg den som passer deg best.

Vi jobber for at det skal være så enkelt som mulig å kjøpe blomster på nett. Vi presenterer tydelige bilder og beskrivelser av bukettene og kategorier som gir råd om hvilke blomster som passer til hvilke anledninger. Det skal være nesten så det kjennes som å besøke en virkelig blomsterbutikk. Samtidig sparer du masse tid på å bestille blomster fra din egen PC eller mobil.
Allerede i dag er du hjertelig velkommen til å prøve vår tjeneste for enkel, rask, smidig, og ikke minst vakker blomsterlevering!