↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

464 45 853

Besøksadresse

Skånasund 7
5593 SKÅNEVIK
  1. Beskrivelse

Her finner man roen en opplevelse for kropp og sjel.

Utsyn mot fjell og fjord er det som venter når en våkner etter en behagelig natt på et av våre unike rom. Veien er kort til utsiktsterrassen hvor en kan nyte morgenkaffen mens en tar inn morgenstemningen og naturens egne lyder. Frokosten inntas i den lyse og trivelige spisestuen eller utendørs på den innbydende terrassen.

Skånevik er en koselig liten landsby og om man på sin vandring gjennom hovedgaten tar seg tid til små avstikkere vil man oppdage spennende steder og arkitektoniske perler. Skånevik byr på naturskjønne stier med spektakulær utsikt og et rikt plante og dyreliv. Steder av historisk verdi finner man på sin vei, men de store skattene må man litt utenfor Skåneviks grenser for å finne. Er man mer glad i det maritime vil en tur på fjorden gi muligheten for fiskelykke og den unike følelsen av å være i ett med naturkreftene.

Residensens spa avdeling er det perfekte stedet for en behagelig avslutning på en begivenhetsrik dag. Har man hatt fiskelykke er kanskje fangsten kveldens meny. Duften fra kjøkkenet og den gode stemningen rundt bordet blant tilfredse mennesker må bare oppleves, man blir fort sittende her til natten siger på.

Skulle du derimot ønske litt mer liv er det mulig å ta turen innom baren i sentrum.