↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 82 00 00

Besøksadresse

Storamyr 26
4280 SKUDENESHAVN
  1. Beskrivelse

Vi har lyse og trivelige lokaler for utstilling av våre lagerførte bobil-/campingvogn modeller på Karmøy utenfor Haugesund i Rogaland.
Kom innom for et godt tilbud eller bare en uforpliktende caravanprat vi er også behjelpelige med tips og råd til alle caravan interesserte.
FLO fritid AS Storamyr 26, Skudeneshavn.

Din trygghet
Du som kunde skal være trygg når du handler hos FLO fritid AS. Vi er autorisert NCB forhandler. NCB er organisasjonen for de profesjonelle og seriøse aktørene i norsk caravanbransje.

Markedsledende priser
Vår målsetting er til enhver tid å være markedsledende på gunstige pris for kunden be oss om et uforpliktende pristilbud på bobil, campingvogn eller caravan-utstyr.

Trygg service
Vår målsetting om full kundetilfredshet gjør at vår kundeservice utmerker seg alle henvendelser som mottas på hverdager kl. 08:00 18:00 vil bli behandlet innen 24 timer.


FLO fritid Autorisert forhandler av Adria, Challenger, Fendt, Hobby, Kabe og Sun Living
FLO fritid AS ønsker deg velkommen til oss på Karmøy i Rogaland med mange års erfaring innen caravan har vi kunnskapen og produktene du trenger. Vi er autorisert forhandler av Adria, Challenger, Fendt, Hobby, Kabe og Sun Living. Vi har også et stort utvalg av rekvisita, med leverandører som Caravan Supply, Kama Fritid, Max Fritid osv.

Du som kunde skal være trygg når du handler hos oss, Vi er autorisert NCB forhandler. NCB er organisasjonen for de profesjonelle og seriøse aktørene i norsk caravanbransje.

Velkommen innom for et godt kjøp!