↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

970 04 866

Besøksadresse

Bjønnveien 23
3960 STATHELLE
  1. Beskrivelse

Driver i hovedsak med:

  • Rørfornying (rehabilitering av avløpsrør uten å grave)
  • Rørinspeksjon (Video og tilstandskontroll av avløp)
  • Spyling/rengjøring av avløp
  • Andre rørlegger-relaterte oppdrag 

 

RØRFORNYING

Rørfornying er et samlebegrep for installasjon av nye rør på innsiden av de eksisterende rørene. Rørfornying sparer tid, sparer penger, er miljøvennligog du trenger ikke å flytte ut av boligen mens arbeidet pågår.

Det gjennomføres uten å grave opp hage, pigge opp kjeller og badegulv eller rive ned vegger.

I de fleste tilfeller kan det legges nytt rør inne i de gamle rørene. Ved å benytte de gamle rørene som form for et nytt, innvendig rør, gir vi de gamle rørene samme funksjon og levetid somet nytt rør. Dette er allerede utført i tusenvis av norske leiligheter og hus. Rørfornying er noe som har blitt utført i over 40 år i Norge.

Ulike rør har ulik levetid og forenklet kan man si at rør som er 30-50 år gamle kan ha mistet mye av sin opprinnelige funksjon. Rørenes funksjon og standard påvirkes av faktorer som råvarer, bevegelser i huset og hva som renner igjennom rørene.

 

SINTEF GODKJENNING

Det har skjedd mye innen rørfornying de siste årene. Våre produkter og metoder for rørfornying i bygninger har Teknisk Godkjenning (TG) fra SINTEF Byggforsk.

SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningsinstitutt. De godkjenner produkter, metoder og selskaper innen håndverk, bygg og anlegg. Selvfølgelig er vi veldig stolte! Med våre egne produkter kan vi tilby kundene enda større trygghet for høy kvalitet - over hele landet.

 

ANSVARSOMRÅDER OG EIERFORHOLD VARIERER I RØRSYSTEMET

Vi kan bruke våre metoder for rørfornying hele veien fra sluket på badet til kommunens renseanlegg. Forskjellige deler av systemet krever forskjellige produkter og metoder. Her følger en kort forklaring av rørfornyingsmetoder i de rør som vi bruker daglig.