↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 77 46 60

Besøksadresse

Frakkagjerdvegen 90
5563 FØRRESFJORDEN
  1. Beskrivelse

Kvalitetsmat i fem generasjoner
Brødrene Lundal er en nisjebedrift som satser på en allsidig produksjon av kjøttvarer, pålegg og spekemat for storhusholdning, restaurant og daglivare.
Videre driver vi utsalg av fersvarer i Haraldsgata, ved rådhusplassen i Haugesund og i Spar-butikken i Lundal-bygget på Frakkagjed i Tysvær kommune.

Brødrene Lundal AS ble etablert i 1974 på Frakkagjerd i Tysvær kommune. Her holder vi fortsatt til, men driver også et kjøttutsalg, Brødrene Lundal Ferskmarked, i Haraldsgata v. Rådhuset i Haugesund sentrum. Kundene skal oppleve oss som leverandør av kjøttvarer, pålegg og spekemat av høy kvalitet.
Det meste av produksjonen vår går til storkjøkken og restauranter. Vi legger vekt på at kundene våre skal få god service, erfare at vi er fleksible og står på for at kundene skal få varene de ønsker i rett tid. Vi lager også kundespesifikke produkter etter kundens egen oppskrift.
Suldalskinka er noe av det vi er mest stolte over. Den er tørket over lang tid i fjellklimaet i Suldal. Den forsiktige saltingen gjør den egnet til et stort spekter av matretter, der den også gjerne spiller hovedrollen. Suldalskinka blir levert både røkt og urøkt.

Brødrene Lundal er leverandør til mange restauranter, storkjøkken og dagligvarebutikker på Haugalandet og i hele Rogaland. Vi legger vekt på å yte god service og ha en stor fleksibilitet i vår produksjon. Dette for å tilfredstille den enkelte kunde sine behov. Vi produserer også kundespesifikke produkter etter kundens egne oppskrifter.