↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

53 77 14 40

Besøksadresse

Torget 1 Etnesjøen
5590 ETNE
  1. Beskrivelse

Fugl Fønix Hotel ligger som en urban oase i naturskjønne omgivelser i den lille bygda Etne, innerst på Haugalandet.
Hotellet tilbyr 54 senger i 33 rom / 1 juniorsuite. Standardrommene har god plass, flatskjerm, balkong, nye bad, twin senger og wifi. Det finnes servicerom i 2 etg med strykejern, strykebrett, ekstra puter, håndklær stryjkejern. Vi har også sysaker hvis det skulle være nødvendig.

Rommene er nyrenoverte med arkitektene Fantastic Norway Arkitekter og designer Torgeir Hjetland fra Workinprogress. Hotellet fremstår som nyrenovert.
Fugl Fønix tilbyr i tillegg til overnatting, mindre og større kurs og konferanselokaler, selskapsfasiliteter fra mindre sammenkomster til større bryllup. Vi tilbyr også omvisninger og opplæring innen kunst, naturopplevelser, guidede fisketurer. Fugl Fønix Hotel er spesielt kjent for kveldsarrangementer som stand up, teater og hundrevis av konserter opp i gjennom årene..
I tillegg satses det på en smakfull a la carte og burgermeny og godt øl fra eget pubbryggeri

Vår restaurant meny er smakfull, basert på lokale råvarer til en overkommelig pris for alle. Dette henger også sammen med konseptet som inviterer alle inn enten som lokal innbygger, hotellgjest eller forbipasserende.
Vi som jobber her på Fugl Fønix er godt over gjennomsnittet interessert i alt av mat, drikke, øll og gode arrangement og ønsker å gi dette videre til våre gjester.
Vi har også startet nanobryggeri i hotellet og jobber med å finne gode øllsorter som vi kan brygge for salg i restauranten vår.

Vennligst kontakt oss for bookinger og forespørsler av rom, bord, selskap eller kurs & konferanse via kontaktskjema under, på epost eller telefon.