↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 86 28 00

Besøksadresse

Åsbygaten 3
5528 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Velkommen til Scandic Maritim, hotellet som vant prisen for fylkets beste hotellfrokost i 2017! Idyllisk beliggenhet i Smedasundet i Haugesund, bare 15 minutter fra flyplassen. Nær offentlig transport og sentrum.

Vi ønsker å gi deg en god mat- og drikkeopplevelse når du bor hos oss. Med restauranter og barer som Naustet Spiseri, Café René og Kompasset Bar har vi har noe for enhver smak.
Planlegger du dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdag, minnestund eller en annen milepæl? Scandic Maritim har beliggenheten, kapasiteten, maten, servicen, overnattingsmulighetene og rettighetene til å skape den perfekte rammen rundt din markering.

Vi leverer matopplevelser til sommerfest, dåp, julebord, konfirmasjon, kick-off, årsfest, styremøte, minnestund, jubileum, bryllup, blåtur og alle andre festligheter. Vi hjelper dere med alle detaljer. Dere får akkurat det selskapet dere drømmer om i hyggelige omgivelser hos oss, på drømmelokalet eller hjemme i stuen. Når dine valg av meny lander på kjøkkenet, går våre dyktige kokker i gang med å forberede middagen under ledelse av våre erfarne kjøkkensjefer. Vi velger nøye ut ingrediensene og baserer rettene på sesongens friske råvarer.Det gir dere en stemningsfull middag med unike, lokale smaksopplevelser.

Vårt mest eksklusive catering-konsept er "Brovingen på tur". Her får man rett og slett hele Brovingen sitt team enten hjem til seg eller i egnet lokale.
Vi tilbyr en flott beliggenhet, gode parkeringsmuligheter og moderne gjesterom, i tillegg til 19 møterom i forskjellige størrelser.

Hotellet vårt er ideelt for møter og forretninger, men passer også svært godt for en ferie. Nær sjøen, shopping og mange forskjellige arrangementer å velge mellom året rundt. Haugesund er kjent for et rikt kulturliv med mange årlige arrangementer. Hvis du ønsker utendørsaktiviteter i nydelig vestlandsnatur, finnes det sandstrender, fossefall og turområder.