↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

993 37 944

Besøksadresse

Storesundvegen 91
4260 TORVASTAD
  1. Beskrivelse

Arkos er en nytenkende innovasjonsbedrift som utvikler produkter ingen har sett maken til tidligere.

Vårt største fokus er kvalitet og holdbarhet ved produskjon av våre egenutviklede produkter.

Vi har sett oss lei av «bruk og kast» mentaliteten i samfunnet og prdusenter. De fleste er ikke fornøyd med mange tilgjengelige produkter som markedet kan tilby i dag. Derfor ser vi et stort behov for nytenkning og produksjon av godt gjennomtenkte produkter, med solid holdbarhet slik som det var «før i gamledager».
Våre produkter skal ha så god kvalitet at de kan gå i arv i generasjoner. Og selvfølegelig gode priser.

Vi produserer og markedsfører våre egne produkter. I tillegg til at vi kan fremskaffe interessante produkter for andre.


Krabbeutstyr
Arkos AS har utviklet og produsert blandt annet et nytt, funksjonelt krabbebestikk til forbruker, restauranter og event-arrangører.
Våre produkter er utviklet med fokus på høy kvalitet på grunnlag av de mange tilbakemeldingene fra vanlige folk i inn og utland, som etterlyser produkter som er holdbare og virker.


Stativet
Problemer med dine avfallsdunker? Søppelstativet er løsningen
Stativet Enkel og smart søppelhåndtering

Kildesorteringen har utvilsomt vært en positiv og miljøvinnende løsning i forbindelse med søppelhåndtering. De store plastdunkene har også vært til besvær for mange husholdninger. Mange har opplevd at dunkene blåser over ende og at det våte søppelet forflytter seg til hekker, trær og i verste fall over i naboens hage. Plastdunken er også et lett offer for katter, kråker, måker og skadedyr.

Våre produkter er utviklet med fokus på høy kvalitet på grunnlag av de mange tilbakemeldingene fra vanlige folk i inn og utland, som etterlyser produkter som er holdbare og virker. Alle våre produkter utvikles i Arkos verksted i Norge.