↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 82 95 50

Besøksadresse

Skjoldavegen 50
5522 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Amanda Regnskap AS er et regnskapskontor med avdelingskontorer i Haugesund og i Skudeneshavn.

Som selskap ønsker vi å være en samarbeidspartner som er nær, personlig og engasjert. Vi ønsker å bidra med vår kompetanse innen økonomi, regnskap, IT løsninger og administrasjon.

Amanda Regnskap AS er et regnskapskontor som startet i 2016.
Amanda Regnskap har i dag to kontorer, et i Haugesund og et i Skudeneshavn. Selskapet har pr i dag totalt 10 ansatte hvorav vi har 6 medarbeidere i Haugesund og 4 medarbeidere i Skudeneshavn.
Amanda Regnskap har pr i dag tre autoriserte regnskapsførere.

Som selskap ønsker vi å være en samarbeidspartner som er nær, personlig og engasjert. Vi ønsker å bidra med vår kompetanse innen økonomi, regnskap, IT løsninger og administrasjon.

Våre løsninger er topp moderne og vi kan tilpasse oss de fleste bedrifters ønsker, samt bidra med ev. nye løsninger. For oss er det viktig at kunden står i fokus.

Vi bruker i dag hovedsakelig Visma produkter som våre løsninger. Visma er Norges klart største leverandør på økonomiløsninger og vi føler oss komfortable med Visma sine produkter.

Som kunde kan du hos oss ha full tilgang til ditt regnskap f.eks gjennom PaperLess systemet som er en dokumentdatabase. Her vil du kunne finne dine bilag, avtaler og annet dersom ønskelig. Da vi jobber full elektronisk vil du som kunde kunne logge deg inn hvor som helst i verden, enten du befinner deg på en Kafeteria i New York, eller på stranden på Copacabana i Rio De Janeiro. Så lenge du har Internett tilgang og en PC vil du kunne logge deg inn om ønskelig.

PaperLess systemet gir deg også mulighet til selv å kunne gjøre mer av jobben selv, slik at kostnadene dine til regnskap vil kunne gå ned.

Vår verden går i retning av mer og mer digitalisering, og vårt kontor ønsker å være i førersetet på denne utviklingen slik at du som kunde kommer best mulig ut.

Tjenester
Vi arbeider stort sett mot små og mellomstore bedrifter, men kan ta oppdrag, for eksempel skatt, for privatpersoner. Mesteparten av kundemassen er i Karmøy/Haugesund, men vi tar også oppdrag fra andre deler av landet.

Vi utfører tjenester som:

  • Regnskap
  • Lønn
  • Faktura
  • Årsoppgjør
  • Budsjett
  • Rådgivning
  • Selskapsstiftelse
  • Vi tilbyr også: ASP og Kombinerte løsninger

Ta kontakt i dag for ytterligere informasjon vedrørende priser, produkter og tjenester!