↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

911 64 969

Besøksadresse

Torvastadvegen 478
4260 TORVASTAD
  1. Beskrivelse

Safeplay ble startet tilbake i 2007. Den gang var heltstøpt fallunderlag forholdsvis ukjent på norske lekeplasser, men Terje hadde akkurat fått agenturet på Playtop og han så store muligheter på lekeplassmarkedet. Med seg i bagasjen hadde Terje mange års erfaring fra kunstgressbransjen og han tok med seg denne kunnskapen om kunstgress inn i Safeplay.

I dag er det mange produkter i Safeplay og flere ansatte, men fremdeles er det kunstgress og fallunderlag som utgjør kjernen i det vi driver med.

 

Playtop fallunderlag
Playtop er fallunderlag laget av gummi. Playtop ble første gang installert i England i 1977. Siden den gang har Playtop økt stort i omfang og installeres i dag verden rundt. I tillegg til lekeplasser har Playtops fleksible, holdbare og raskt drenerende overflate også funnet veien til mange formål som gangveier, dyreparker, fornøyelsesparker og sykehus.
Det store flertallet av Playtops installasjoner finner man fortsatt på lekeplasser i parker, på skoler og boligfelt, hvor de beskytter tusenvis av barn fra alvorlige skader ved fall.
Utviklingsprosessen tar aldri slutt. Hos Playtop finner vi stadig nye måter å forbedre våre lekeplassunderlag på når det gjelder sikkerhet, holdbarhet, anskaffelseskostnader og livsløpskostnader. I dag er den sjette generasjonen av Playtops støtdempende lekeplassoverflate i utvikling, og mye av Playtops historie skal fortsatt skrives

Barnas Arena
Barnas Arena er en liten arena for store drømmer. Denne miniatyr-arenaen legger til rette for lek og idrett blant de minste barna. Den er designet med en utforming som gjør lekeområdet universelt med tanke på aktivitetsmuligheter. På hver kortside er det to mål, et langs bakken for feks fotball og landhockey og et mål litt høyere for aktiviteter som håndball eller erteposekast.
Barnas Arena er satt sammen av vedlikeholdsfrie 19mm HDPE plater. Spesialprofilene er produsert i aluminium og kan enten støpes ned eller overflatemonteres på ringmur. Underlaget i arenaen består av støtdempende matter belagt med kunstgress. Vår standard arena er 6.4mx4m, men kan også leveres i andre dimensjoner.

Playgrass
Kunstgress passer godt i barnehager og på lekeplasser. Det kan brukes som erstatning for vanlig gress, eller det kan brukes som fallunderlag i kombinasjon med støtdempende matter. Med kunstgress reduserer man søle og grønske og man får et underlag som kan brukes året rundt.
Playgrass er 24 mm langt og fylles med 20 kg sand pr kvadratmeter for å øke slitestyrken. Kunstgress i kombinasjon med matter er godkjent for fallhøyder inntil 3 meter og er i henhold til EN1177 normen og tilfredsstiller kravene til universell utforming.


Playrite Matchwinner Velour

Et fargerikt underlag som har flere bruksområder. Bruk det på lekeplassen til å skape et unikt og fargesterkt underlag eller hva med å lage en Multi Use Game Area (MUGA) en flerbruksflate som er tilpasset flere idretter? Playrite Matchwinner Velour monteres på avrettet grus, asfalt eller over støtdempende matter, alt etter ønsket bruksområde.

På lekeplassen
14 forskjellige farger gjør at du kan lage figurer, tall og kanskje monstre som stimulerer barnas lek og læring. Bokstaver og tall kan forhåndsbestilles og felles inn i underlaget. Med Playrite får du fleksibiliteten til å utforme et fargerikt og slitesterkt underlag som inspirerer til lek.
Ønsker du å bruke det som fallunderlag på lekeplassen må støtdempende matter legges under. Mattene gir støtdemping og vil gi barna et mykt underlag å leke på. Playrite er godkjent for fallhøyder inntil 3 meter og er i henhold til EN1177 normen og tilfredstiller kravene til universell utforming.

Idrett/MUGA
Ballbinger har i en årrekke vært Norges mest brukte nærmiljøanlegg. Hva med å anlegge en aktivitetsflate som har en annen estetikk og oppmerking? Bruk Playrite Matchwinner Velour til å skape andre typer aktivitet og idrett. Andre fargevalg og oppmerking til andre og gjerne mer uformelle aktiviteter kan være med på å involvere både jenter og gutter i flere alderstrinn i aktiviteter.
Vil du lage en idrettsplass hvor man skal spille tennis eller basketball anbefaler vi at Playrite legges rett på drensasfalt for å sørge for optimal ballsprett. Skal man spille volleyball eller fotball vil en 18mm støtdempingsmatte øke komforten betraktelig.
Playrite er motstandsdyktig mot slitasje og hærverk og tåler har bruk over flere år.  Forventet levetid er 8-10 år. Playrite Matchwinner Velour er bygget opp av nylonfiber

Gjerder lekeplass
Ønsker du å ramme inn lekeplassen eller barnehagen med gjerder av høy kvalitet er Zaun Duo Sports Lite produktet for deg. Gjerdene kommer i paneler a 2,5m bredde og festes på stolper. Om man skulle bli utsatt for hærverk kan man enkelt bytte ut et panel.

Tilpass ditt gjerde
Gjerdene leveres i standard høyder på 1,2meter,  2meter eller 3meter. Andre høyder er tilgjengelige som spesialbestilling. Standard farger er mørk grønn og svart, men har man spesielle ønsker kan gjerdene pulverlakkeres i den RAL-fargekoden du ønsker.

Oppbygging
Duo Sports Lite er laget i varmgalvanisert stål, som deretter er pulverlakkert noe som resulterer i høy kvalitet på finishen og stor motstandsdyktighet mot vær og vind. Gjerdene er laget av 5mm vertikale wire (med 50mm avstand mellom dem) og 6mm tykke horisontale wire. De horisontale wirene er festet i de horisontale for hver 400mm.