↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 71 55 14

Besøksadresse

Hemmingstadvegen 25
5535 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Velkommen til Haugesund Lakksenter
Haugesund Lakksenter utfører lakkering av bil, båt, lastebil med henger, buss og spesial lakkering som motiv på tank, felger etter de høyeste standardene. Har bilen din blitt utsatt for steinsprut eller annen skade?  Eller er det bare lenge siden sist den fikk lakkering? Lakkering av bilen gir deg følelsen av en helt ny bil - samtidig som at du øker motstandsdyktigheten mot rust og riper.

Haugesund Lakksenter er det trygge valget når du ønsker å få utført lakkering av din bil. Og grunnen er enkel. Med vårt kompromissløse fokus på kvalitet kan du alltid forvente lakkering som både utføres raskt og samtidig få lakkering som lever opp til de strengeste kvalitetskriteriene. Vi har de største lakkering hallene i området og kan ta imot større kjøretøy og båter.
Dersom du har fått skader på selve karosseriet kan vårt verksted raskt og effektivt utbedre skadene slik at du fort kan få tilbake bilen din. Ved enklere lakkreparasjoner (spotrepair) hvor demontering ikke er nødvendig og kostnadene er såpass lave at man ikke føler behov for å inkludere forsikringsselskapet avklarer vi ofte med kunden hva som skal utbedres og kostnadene for dette før vi starter. Med andre ord har vi et komplett tilbud innen lakkering for deg.
Har du ikke mulighet til å stikke innom så ta kontakt via Kontakt her på siden, Der kan du også laste opp bilder både fra datamaskin, nettbrett og telefon.


Vi er en kompetansebedrift innen lakkering
For oss er det avgjørende at vi alltid baserer oss på oppdatert kunnskap. Vi følger derfor kontinuerlig med på utviklingen i bransjen slik at vi kan fortsette å levere tjenester over vanlig standard. I oss har du et pålitelig lakkering verksted som alltid har bilen din klar til avtalt tid slik at du unngår slitsomme forsinkelser når du får utført lakkering av bilen din. Når vi utfører lakkering skjer det dessuten med utgangspunkt i nøye utvalgte produkter fra anerkjente produsenter.


Geir Olav Nygaard kjøpte et lakkeringsverksted og rubbhall på Hasseløy og startet Haugesund Lakkesenter AS. Det ble rask ekspansjon med 4 ansatte i firmaet og god kvalitet på jobbene. Tomten på Spannavegen ble ledig og Geir Olav kjøpte da denne. Geir Olav bygget et av Vestlandets største og teknisk mest avanserte Lakkeringsverksteder. Her retter Haugesund Lakksenter opp skader og lakkerer de største vogntog, busser, båter og biler. I 2016 overtok Bjørn N. Høgenæs som daglig leder.