↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

907 49 355

Besøksadresse

Heskjadalen 222
5570 AKSDAL
  1. Beskrivelse

Byggisolering AS holder til på Haugalandet og har mangen års erfaring med etterisolering av bygg i alle størrelser. Har du et gammelt hus så er det mye mulig det er dårlig isolert, og du kan spare tusenvis i året på å etterisolere.

Reduser strømregningen din, etterisoler huset ditt!
Over 50% av energiforbruket i en vanlig husholdning går til oppvarming. Varmen forsvinner i første rekke ut gjennom tak og vinduer. Ved å etterisolere huset ditt kan du spare mye i form av redusert behov for oppvarming.
Hus bygd før midten av 90-tallet trenger som regel etterisolering. I følge Enova kan du spare inntil 15 000 kr i året på å etterisolere eldre boliger. ByggIsolering AS isolerer gjennom innblåsing av isolasjon i veggene, på denne måten slipper du å rive panel/vegger for å isolere
ByggIsolering AS holder til på Haugalandet (Haugesund, Karmøy, Tysvær, osv) og har lang erfaring med etterisolering av hus. Vi har bl.a hatt arbeidet med å isolere 4-mannsboligene ved Karmsundsgata, Bø Ungdomsskole og Fløgstad Skole.

Bygg.Isolering AS ble etablert i 2009 som et sammarbeid mellom Byggefirma Nils Johnny Bringedal AS, Byggmester Svein K. Bringedal AS og Tysvær Byggservice AS.
Tysvær Byggservice har isolert med isofiber isolasjon siden 1988 og isolert både nybygg og etterisolert gamle bygg som skoler og leiligheter.