↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 86 62 50

Besøksadresse

Bøvågen 21
4262 AVALDSNES
  1. Beskrivelse

Vi i Hereid Hus
er stolte av historien vår.

Hereid Hus er et resultat av mange års arbeid, gjennom generasjoner, hvor Hereidfamilien i Vedavågen, har bygget seg opp et meget godt renommé, tuftet på ordtaket Når kvalitet og tradisjon betyr noko.
Byggmeister Didrik Hereid har bygd hus i årevis, tidligere også under fanen til Mesterhus, men nå under sin egen: HEREID HUS.

Med et solid team, bestående av Didrik Hereid sjøl + sivil arkitekt, teknisk tegner, byggeledere, samt en solid og erfaring gjeng snekkere. Og nå sist, ble hele arbeidsstokken samlet under et tak, på Bø-Øst Avaldsnes. Her tilbyr Hereid Hus et enestående knippe nøkkelpersonell, som sammen sørger for at alle kunder, skal få best mulig faglig oppfølging.
Teamet er nøkkelen til at Hereid Hus nå tilbyr markedet tetteste deltakelse i byggeprosjektet.

Hvor er Hereid Hus om noen år jo som en av Haugalandets ledende leverandører av Nybygde boliger, prosjekthus og renoveringer.
Hvordan ? Jo gjennom å være annderledes, å være synlige, og gjennom utdypet fokus på Kunden- og kundens behov. Samtidig som vi skal ha markedet høyeste servicegrad, og meget høy tilgjengelighet.

Slikt skal vi klare å ha det kjekt sammen med våre kunder. Sammen skape en arena, hvor vi skal skape rom, for personlighet, og gode minner!