↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

908 46 032

Besøksadresse

Norheim Kulturhus
5542 KARMSUND
  1. Beskrivelse

Libra Helse og Kosthold har i mer enn 30 år hjulpet norske menn og kvinner til en bedre levemåte og et lettere liv. Konseptet er basert på et næringsriktig kosthold hele familien kan leve med. Du skal ikke sulte når du går ned i vekt med Libra. Den gyldne middelvei er den beste i alle livets sammenhenger, også når det gjelder kostholdet ditt. Spis ofte, godt og variert. Hovedprinsippene i konseptet er like enkle som de er effektive:

Du spiser små, næringsriktig sammensatte måltider bestående av helt vanlig mat fem ganger om dagen. Hyppigheten av måltidene hjelper deg med å holde blodsukkeret stabilt. Det er en viktig faktor for å lykkes. Libras kostanbefalinger tar utgangspunkt i variasjon og balanse i måltidene slik at man får en blanding av de "riktige" karbohydratene, tilstrekkelig med proteiner og litt av det gunstige fettet i hvert måltid. I  Libra "teller" vi ikke kalorier, men bevisstgjør deg på matmengder og innhold av næringstoffer.
I tillegg til å spise fiberrik mat, anbefaler vi deg til å ta ekstra tilskudd av fiber, først og fremst fordi dette er noe vi får for lite av i det norske kostholdet. Dessuten har kostfiber en rekke gunstige effekter; det er med på å regulere blodsukkeret, det fyller opp i magen og gir metthetsfølelse, og ikke minst - det bedrer fordøyelsen.

Du er i aktivitet og mosjonerer jevnlig. Fysisk aktivitet er gunstig på alle måter, og det er spesielt lønnsomt i en vektreduksjonsfase. Når man går ned i vekt, mister man også noe muskelmasse. For å unngå det, er det viktig å trene. Muskler er viktig for å opprettholde en god forbrenning.
På kursene fokuseres mye på bevisstgjøring av uvaner og innarbeiding av nye gode vaner som er til  leve med. Viktige temaer som f.eks. spisetrang, forandringsprosesser, mat og følelser, risikosituasjoner m.m. hjelper deg til å forstå din egen situasjon og motiverer deg til å forandre livsstil.

Vi lover deg støtte, motivasjon og inspirasjon i den grunnleggende forandringsprosessen du skal gjennom. Varige resultater krever endringer gjort over tid. Med Libra får du nye, helsevennlige spisevaner som du kan leve med resten av livet. Like lenge som du vil at trivselsvekten din og helsen din skal holde seg.