↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 46 10 80

Besøksadresse

Hovlandsveien 70
4374 EGERSUND
  1. Beskrivelse

BG Gruppen består av følgende selskap:
B&G Holding AS:

· Bertelsen & Garpestad AS, 100% eierandel
· Egersund Betongindustri AS, 100% eierandel
· Egersund Betongteknikk AS, 72% eierandel
· B&G Eiendom AS, 100% eierandel
· Langholmen Egersund AS, 50% eierandel
· KS/AS Edelsplitt, 50% eierandel
· Nordsjøterminalen AS, 100% eierandel
· BG Finance AS, 100% eierandel
· Egersund Næringspark AS, 50% eierandel
· North Sea Stone Industry AS, 33% eierandel

Bertelsen & Garpestad AS er et selskap i BG Gruppen. Vi har drevet i entreprenørbransjen siden 1959. Vi omsetter årlig for ca 500 mill, og har ca 115 ansatte.

Våre største oppdrag består av bygging av vei for det offentlige. I tillegg har vi oppdrag med boring, sprengning og masseflytting i flere steinbrudd, kraftanlegg samt opparbeidelse av boligfelt og næringsareal. Våre oppdrag er fordelt over hele sør-norge, og vi har lang tradisjon for arbeid ute på anlegg. Men vi utfører også en del oppdrag lokalt. Ingen jobb er for liten, ingen for stor. Maskinparken vår er i den senere tid fornyet, og vi har gravemaskiner fra 1-75 tonn. De fleste er utstyrt med GPS for å få en effektiv drift og utnytte maskinene maksimalt.

I tillegg bidrar dette til å oppfylle de kvalitetskrav som stilles av oppdragsgiver. Bertelsen & Garpestad AS har sentral godkjenning i tiltaksklasse for de fleste fagområder. Vi verdsetter faglig kompetanse hos våre medarbeidere, i tillegg satser vi også på utvikling av lærlinger.
Forretningside:

Bertelsen & Garpestad skal levere entreprenørtjenester innenfor våre kjerneområder til riktig pris og kvalitet i nært samarbeid med kundens krav og ønsker. Vårt omdømme skal være basert på gjennomføringsevne og gode løsninger.