↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

467 90 754

Besøksadresse

Haugane 38
4250 KOPERVIK
  1. Beskrivelse

Mitt navn er Johanna Thormarsdottir, jeg er sykepleier med spesialisering innen kosmetisk dermatologi og er sertifisert botox og filler behandler. I tillegg har jeg spesialisert meg innen botox behandlinger kombinert med fillere. På min klinikk i Kopervik tilbyr jeg også peeling i tillegg til fillere og botoxbehandlinger.

Mitt mål er å utføre behandlinger som gir et mest mulig naturlig resultat. Det skal ikke alltid så store endringer til for å få en bedre opplevelse av sitt eget utseende. Kom gjerne til en uforpliktende konsultasjon, og vi kan vurdere sammen om du vil ha nytte av mine behandlinger.
 
Peeling
Soleksponering, akne og økende alder kan gjøre huden ujevn, rynkete, flekkete og etterlate arr. Om du ønsker en glatt og yngre hud bør du vurdere kjemisk peeling. Kjemisk peeling bruker en oppløsning på huden som glatter den ut, gjør den ren og kan bedre fine linjer. Kjemisk peeling er en av de tryggeste og minst invasive måtene å forbedre huden på.

Filler rynkebehandling
Fillerbehandling brukes til å glatte ut rynker og fine linjer. Hyaluronsyre filler er romoppfyllende gel som sprøytes inn i huden for å behandle rynker eller gi fyldigere lepper. Ved å injisere hyaluronsyre med fine nåler under rynkene, glattes de ut. Resultatene er synlige umiddelbart.

Botox
Botox er et legemiddel som brukes over hele verden for både medisinske og kosmetiske årsaker. Kosmetisk brukes Botox til å fjerne uønskede linjer og rynker i ansiktet. Botox fjerner linjene ved å lamme den underliggende muskelen i det området linjene skal glattes ut.