↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

905 64 598

Besøksadresse

Avaldsnesveien 72
4250 KOPERVIK
  1. Beskrivelse

Hei, mitt navn er Harald Olsen og jeg bor på Karmøy.

Etter en del ryggproblemer måtte jeg slutte å ha bruk i sjøen, fordi jeg klarte ikke å dra det inn igjen med handemakt.

Men så kom jeg våren 2006 over denne fantastiske hobbyfiskerens drøm. En bensindrevet opphaler. Nå er det bare en lek å dra inn garn, teiner,ruser, liner eller sniker. Se ALBUM. Jeg ble så fornøyd med produktet at jeg valgte å bli salgsagent. Oppfinnelsen er Norsk og det gis 2 års garanti. Han leget den første bensindrevne allerede i 1997.

Hvis du ønsker å kjøpe eller vil vite noe mer, se under KONTAKT. Ta kontakt for pristilbud. Sender til hele landet og verden forøvrig.

 

DU TROR DET IKKE FØR DU FÅR SER DET, ELLER PRØVD DEN SOM EN KUNDE SA :-)

Jeg har solgt flere tusen blokker på disse årene, og fornøyde kunder står i høysetet. Jeg har service verksted, deler og tilbehør/ekstrautstyr, noe som er viktig, og kommer mine kunder tilgode.

Nyhet som jeg har å tilby mine E150 kunder. Jeg har nå fått tak i 40A automatsikringer, som mine kunder får med når de kjøper elektrisk blokk. Orginalt fra fabrikken så leveres blokkene med 40 A glass sikringholder og 2 reserve sikringer, men nå får du altså også med automatssikring som du kan bytte til, hvis du blir plaget med at sikringene ryker.

 

 

EN HOBBYFISKERS DRØM OG TROFASTE VENN!

Kjøp kraftblokken hos oss som har drevet med dette siden 2006, og som har utviklet ekstrautstyr som presshjul, avangler og fiskehjul. Vi har både Deler & Tilbehør + serviceverksteder på Karmøy og Vigra, for våre kunder.