↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

414 03 606

Besøksadresse

Sandeidvegen 573
5585 SANDEID
  1. Beskrivelse

Om produktene

Produktene til Bergem Møbler er håndlagde, ikke masseproduserte eller laget med svære maskiner. Det betyr at du ikke vil få "perfekte" møbler, men derimot produkter med karakter der to møbler sannsynligvis ikke vil bli helt like, selv om de i utgangspunktet er samme produkt.

En av de mange gode grunnene til å kjøpe håndlagde møbler i heltre er muligheten man har til å enkelt forandre f.eks. farge. Hvis møblet er beiset kan det enkelt pusses ned - dette er normalt gjort på noen minutter med en pussemaskin - for så å males/beises på nytt i en annen farge, og vipps har man et møbel som fremstår som nytt! 

 

Materiale

Bergem Møbler har nå den glede av å kunne tilby møbler laget i et bredt utvalg tresorter. 

Selv om vi hos oss jobber for å minimere omfanget av sprekker, vridninger, synlige kvister o.l. gjør vi oppmerksomme på at dette kan forekomme etter at produktet har stått noen uker i sitt nye hjem. Om møbelet blir utsatt for store temperaturforskjeller/for mye fuktighet eller tørke kan treverket bevege seg mer. Materialer vil ofte bli kjøpt inn i litt god tid før ordren påbegynes slik at det kan ligge å tørke/akklimatisere seg slik at sjansen for sprekker, vridninger o.l. minsker. 

Når det gjelder bordplater kan kunden ofte velge mellom limt eller ikke limt bordplate. Om kunden velger å ikke ha en limt bordplate vil sporene mellom plankebordene være mer tydelig, og kan krympe litt.

 

Farge

Standardfargene som Bergem Møbler bruker, er interiørbeisene til Jotun Lady.