↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 77 59 00

Besøksadresse

Tysværvegen 15
5570 AKSDAL
  1. Beskrivelse

Aksdal Motel er med sin unike beliggenhet er det narturlige boalternativ for så vel tilreisende turister som arbeids- og forretningsparsonale. Motellet har egen kro/restaurant samt flott kurs- og konferanselokale. På Aksdal Motel legger vekt på god hjemmelaget mat og har fordelaktige priser både når det gjelder individuelle besøk og til kurs/møte.

Vi kan tilby flott og fleksibelt lokale som kan anvendes til større eller mindre arrangement som møtevirksomhet, konferanser og kurs. Vi kan tilby alt det du trenger av teknisk utstyr til arrangementet ditt. Våre gjester kan velge mellom enkle og doble rom. Den flotte naturen som omgir motellet innbyr til joggetur eller spaserturer. Det er lett å finne frem til oss. Vi ligger midt i hjertet av Haugalandet (Tysvær Kommune) i Aksdal. Beliggenhet i nærheten av kjøpesenter, bank, post, lege, svømmehall/Idrettshall, kino, samt kommunens rådhus.

 

Vi har 30 flotte rom som ble bygget i 1991. Våre gjester kan velge mellom enkle eller doble rom. Mange snakker om god service, rimelige priser, herlig mat og ikke minst "ei go seng". De snakker om Aksdal Motel!

Innsjekking: mandag-torsdag

Helgestengt unntatt ved gruppebestilling