↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

469 73 859

Besøksadresse

Skårebøvegen 56
5392 STOREBØ
  1. Beskrivelse

AUSTEVOLL ASFALT AS    KVALITET PÅ VEI

 

STORE OG SMÅ OPPDRAG

Vi utfører både store og små asfalteringsoppdrag for både bedrifter, privatpersoner og kommune. Har du et område du ønsker asfaltert, eller kanskje du ønsker vedlikehold av allerede asfaltert område? Ta kontakt så vil vi komme på en uforpliktende og gratis synfaring.

 

ASFALTLEGGING

Austevoll Asfalt AS utfører både store og små asfalteringsoppdrag for både bedrifter, privatpersoner og kommune.

 

OPPRETTING

Vi foretar klargjøring av underlag, fjerner ujevnheter, lager riktig fall for kummer og utfører andre oppdrag i forbindelse med oppretting.

 

FRESING AV ASFALT

Vi freser bort gammel asfalt, slik at du får et best mulig utgangspunkt for legging av ny asfalt. Vi freser også kanter for å få bedre heft.

 

DRENERING

Vi utfører drenering for vannavleding, og klargjøring for kummer. Vi kjøper også inn kummer og foretar installering av disse.

 

 

 

Austevoll Asfalt AS er din leverandør av asfalt i Hordaland og omegn. Vi er et trygt og sikkert valg for deg som trenger asfaltering. Vi har over 30 års erfaring innen asfaltering, og utfører alle typer asfalteringsoppdrag fra gårdstun og parkeringsplasser til større jobber som veier og store plasser.

Vi asfalterer hovedsaklig i områdene Bergen, Austevoll, Stord, Bømlo, Tysnes, Samnanger, Nordhordaland, Voss, men tar gjerne på oss arbeid andre steder.

Austevoll Asfalt AS besitter fagbrev innenfor asfaltering, og dette gir deg som kunde en ekstra sikkerhet på at jobben vi gjør blir gjort med faglig kompetanse.

Vi er også stolte av nominasjonen til årets Gasellebedrift 2013.

 

 

MASKINPARK

Maskinparken vår inneholder:

 

Vögele 1303-2: 2015 modell Minimum bredde 1,8 m., maksimumbredde 4,1 m.

Hamm: 2015 modell 2,5 tonn

AUSTEVOLL ASFALT LEVERANDØR I STARTBANK

StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Med 4500 leverandører som er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører.

 

Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjekt kalt «Seriøsitet i byggenæringen» som ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens landsforening (BNL), norske myndigheter og Achilles. StartBANK utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i byggebransjen.