↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 75 44 44

Besøksadresse

Eikeskogvegen 72
5570 AKSDAL
  1. Beskrivelse

Om Eiksenteret

Er det noen som har kunnskapen og historikken i det norske landbruket, så er det oss! Eikmaskin er et ærverdig norsk selskap med røtter tilbake til 1906. I 1938 fikk vi Fergusons første eksportkontrakt, og Gråtassen revolusjonerte norsk jord- og skogbruk i etterkrigsårene. 

 

Eiksenteret

Eik-kjeden ble etablert som en franchisekjede i 1985, og bygger på ønsket og behovet for lokalt eierskap og tilstedeværelse i viktige landbruksområder over hele landet. Kundenærhet og evnen til raske beslutninger har vært en suksessfaktor for kjeden i 30 år.

 

Franchiseprinsippet garanterer for en felles salgs- og servicepolicy gjennom hele kjeden. Det sikrer et likt vareutvalg over hele landet, og gjør det også mulig å dra stordriftsfordeler av felles markedsføring, opplæring og markedsføring.

 

De fleste av Eiksentrene eies av de som jobber der. Dette gir den beste garanti for at kundekontaktene pleies med omsorg og at våre ansatte yter litt ekstra for deg som kunde. 

Med Eikmaskin som kjedegiver og hovedkontor, har de enkelte Eiksenterne et stort apparat i ryggen med direkte forbindelser til moderkonsernet AGCO. Dette gir kollegiale forbindelseslinjer til traktorfabrikkene Fendt, Valtra og Massey Ferguson.

 

Foruten markedsledende produkter tilbyr AGCO også et meget bredt opplæringsprogram gjennom AGCO Academy. Dette gir tilbud til alle medarbeidere ved hvert enkelt Eiksenter om oppdatering og påfyll av kunnskap.