↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

480 24 118

Besøksadresse

Skjoldavegen 117
5519 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Velkommen til oss!

Vi er en bedrift som tar oss av alt innen tekking! Vi har også egen byggavdeling.

 

Vi tar alt av oppdrag innen:

-Tekking av skråtak, flate tak, terasser o.l

- Små og store oppdrag innen Rehabilitering, nybygg, påbygg, asbestsannering og restaurering.

 

Se hva våre kunder skriver om oss:

-Haugaland Tak og Bygg har revet all kledning på huset, tatt av all skifer på taket, lektet ut, isolert og satt opp ny kleding og skifer. Byttet alle vinduer og dører, samt satt opp et lite påbygg i front på huset. De har tatt seg av hele prosessen fra A til Å og har vært en fornøyelse å samarbeide med. Jobben er utført av høy kvalitet med øye for detaljer. Dette er et byggfirma som driver profesjonelt og har kunden i fokus gjennom hele prosessen. Vi er veldig fornøyd med HTB og resultatet vi har fått levert. Anbefales på det sterkeste.

-faglig dyktighet!

-Vi er veldig fornøyd med arbeidet HTB har gjort for oss denne høsten. Takterrassen vår har blitt ombygd til en loftstue og vi har fått slått sammen to rom til ett. Anbefaler andre å bruke HTB.

-Dyktige, ryddige og effektive fagfolk som jeg absolutt anbefaler. Kjempefornøyd med jobben som er gjort. Byttet tak, vinduer, pipebeslag + innvendig arbeid. Topp utførelse på alt. Hyggelige folk og helt Ok pris. Kommer til å benytte firmaet igjen!

-Hadde de til å legge sarnafil på garasje, med beslag, renner og klosser til rekkverk. Meget bra utført arbeid, anbefales