↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

476 02 020

Besøksadresse

Haraldseidvågen 257
5574 SKJOLD
  1. Beskrivelse

Fjosen, en nyrenovert driftsbygning i Haraldseidvågen som tilbyr unike selskapslokaler i idylliske omgivelser.

 

Trenger du et rustikk og moderne lokale til ditt neste arrangement? Da er kanskje dette stedet for deg. Vi har lokalet for bryllup, konfirmasjon, dåp, julebord, selskap, eller en firmafest. Vi tilbyr også arrangementer av ulike slag, og står alltid beredt til å være med i en konstruktiv prosess for å planlegge det perfekte arrangementet. 

 

I våre lokaler kan du enten leie bare selve lokalet og ordne alt det praktiske selv, eller vi kan gjøre alt fra A til Å i et arrangement. Vi tilbyr å arrangere alle typer arrangement, lite eller stort, for våre kunder. Kom med utfordringen, så skal vi i Fjosen se om vi kan tilby en tilfredsstillende pakke for deg!

 

Ta en kikk her inne på våre nettsider hva vi kan tilby og send oss gjerne et spørsmål på messenger, eller via mail så vil denne bli besvart så fort som praktisk mulig.

 

 

FJOSEN LOKALET

Fjosen selskapslokale er det perfekte stedet for bryllup, julebord, konfirmasjoner, dåp, jubileumsfester og andre typer selskaper. Det er også brukt til firma- og privatfester, konferanser og andre dagsarrangement. Dersom du ser etter et formelt lokale med særpreg, velg Fjosen. Lokalet er en god blanding av rustikk, modernitet og formalitet. 

 

Lokalene inneholder en stor og åpen del hvor en kan dekke opp til max 80 gjester. Vi bruker likevel å si at det perfekte antallet er 72 personer, plassert på runde bord.

 

KALVABINGEN

Før i tiden når det var ordinær drift i bygget så var dette stedet for kalven. Idag er lokalet bygget om til toaletter og en dusj. Akkurat dusj er kanskje litt spesielt, men om du også har benyttet deg av de flott områdene ved sjøen og stranden, kan det være greit å ta seg en varm og god dusj etterpå.

 

MELKEROMMET

Når kyrne ble melket var melkerommet stedet hvor tanken var plassert og melken ble lagret. Her har vi idag kun melk i kartonger i et nymotens kjøkken som er installert. Riktignok er dette kun et anretnings kjøkken hvor cateringfirma steller med maten når den skal serveres.

Kjøkkenet inneholder en stor vaskemaskin (steamer), kjøleskap og kaffemaskin. Vi har også noen stekeplater dersom det skulle være behov for å varme sausen eller koke en suppe. det finnes ingen komfyr på kjøkkenet og dette er bevist da vi ikke skal lage mat i Fjosen.

 

SILOBAREN

I den gamle siloen har vi nå innredet en bar over 2 etasjer. her kan det serveres godsaker om en ønsker det. Fjosen har ikke skjenkebevilgning men ber om ambulerende om selskaper ønsker servering av andre drikkevarer enn vann.

Vi i fjosen tilbyr også bartendere og annet bar-personell om ønskelig

 

INNREDNING I FJOSEN 

Vi har både 8- og 10 manns runde bord. Vi har også firkantede bord som kan stilles opp som kvadrater eller lange rekker. Vi anbefaler runde bord til gjester, og de firkantede til eventuelle gave- eller bùffetbord. 

Vi setter frem riktig antall stoler og bord til leietaker. Dersom dere skulle trenge mer enn først angitt, er det bare å ta kontakt! De runde bordene er beregnet til 8 personer. Vi har også runde bord hvor en kan dekke til 10 personer. 

 

TEKNISKE INNRETNINGER 

Lokalet er nylig godkjent i kommunen og tilfredsstiller alle tekniske krav, også i forhold til brann. Det er montert leselys og nødvendig slukkeutstyr. 

I Fjosen har vi montert en skikkelig projektor med stort lerret. Her kan du også koble deg opp på et veldig bra lydanlegg om du vil vise frem en video av bryllupsparet eller lignende.

 

 

UTEOMRÅDER 

Eiendommen har et stort og nyetablert uteområde. Stor terrasse med utemøbler, utestue, og bålpanne med benk rundt. Fantastiske omgivelser!  Det er også store arealer for parkering av bobiler på tomten.

 

 

 

NÅR FÅR DU TILGANG TIL LOKALET? 

 

DAGSARRANGEMENT

Når lokalene er booket til et dagsarrangement vil en få tilgang klokken 16.00 dagen før og en disponerer det ut dagen arrangementet varer. Utvask er inkludert i prisen og utføres av personell i Fjosen. 

 

KVELDSARRANGEMENT

Når lokalen er booket til et kveldsarrangement (bryllup, fest, julebord) vil en få tilgang klokken 16.00 dagen før og en disponerer det frem til klokken 16.00 dagen etter arrangementet. 

Utvask er ikke inkludert i prisen. Dersom en ønsker utvask må en velge det som et tilleggsprodukt når bestillingen plasseres.

 

 

LÅVEN LOKALET

Det er også mulig å leie lokalet i 2 etasje, med navnet "Låven"

Dersom en er ute etter det perfekte lokalet for din neste (litt mindre formelle) fest, er kanskje Låven noe for deg. Lokalet har vært i bruk i mange år og det har blitt arrangert en rekke fester her oppe.

Lokalet er benyttet til ulike typer fester, konserter men også til nissefester for familier på dagtid. Det er også et perfekt førlokale for velkomstdrinker og mingling i bryllup, før middagen serveres nede i Fjosen. Lokalet er selvsagt preget av navnet: en låve. Her vil du se gamle ting hengende på veggene, og stående rundt om i lokalet. Det er et stort lokale med bord og benker og er ment for å være litt "røffe og tøffe" og dette lokalet lever virkelig opp til sin forventning.

 

SILOBAREN

Lokalet har også en ny-oppusset og moderne bar i siloen, med sitteplasser rundt bardisken. Baren består av mye benkeplass, steamer og vask.