↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

907 69 224
  1. Beskrivelse

Hvis du bor i Haugesund og har behov for en advokat kan du nå enkelt sammenligne tilbud. Bruk tjenesten til Advokatmatch.no for å motta tre uforpliktende tilbud helt gratis. Det har tidligere vært vanskelig å finne en advokat. Dette er både på grunn av at det er manglende oversikter og vanskelig å sammenligne priser uten og ha inngått et samarbeid først. Uansett hva din sak gjelder vil Advokatmatch finne advokater i Haugesund som kan bistå deg med det du trenger hjelp med. 

 

Hvordan tjenesten til Advokatmatch.no fungerer 

  1. Klikk deg inn på hjemmesiden Advokatmatch.no
  2. Øverst på siden velger du et av alternativene under hva handler saken om? 
  3. Skriv deretter litt om hva din sak handler om og gi den viktigste informasjonen
  4. Fyll inn din informasjon som e-post, adresse og navn
  5. Vi leter etter de advokatene i Haugesund som kan bistå deg med din sak
  6. Du vil motta tre uforpliktende tilbud helt gratis. Du kan nå enkelt sammenligne de forskjellige advokatene og velge den som passer best for deg!

 

 

Hvorfor du burde sammenligne tilbud før du velger en advokat

Når du skal finne en advokat vil du merke at forskjellige advokater kun bistår innen et par forskjellige områder. Dette er fordi advokater spesialiserer seg på forskjellige lover. Derfor er det ofte lett å velge det første og beste alternativet tilgjengelig. Når du gjør dette vil du ofte i ettertid finne ut at du har betalt mer enn du trenger. Det er nemlig slik at prisene til de forskjellige advokatene kan variere en del mer enn man kanskje tror. Når du lar advokatene jobbe for å få deg som klient, vil dette som oftest også gi deg bedre tilbud. 

 

Er du usikker på om du trenger en advokat? 

Dersom du har en sak der du enkelt kan bli enig med de andre involverte partene kan dere gjøre dette selv. Hvis du er usikker på om du trenger en advokat eller ikke, er det som oftest slik at det kan være lurt å bruke en advokat. De fleste advokater tilbyr gratis veiledning før dere inngår en avtale. 

 

Hva du kan få hjelp med via Advokatmatch

Når du bruker Advokatmatch kan du få hjelp innen alle mulige rettsområder. Du vil få opp med liste som inneholder de forskjellige alternativene. Dersom din sak omhandler noe utenom disse alternativene klikker du enkelt på annet. 

 

Hvem har utviklet Advokatmatch.no? 

I 2019 ble selskapet Lead Service AS stiftet. Målet var at forbrukere skulle få de beste tilbudene på tjenester som generelt koster en del penger. Da målet med tjenesten er å gi de beste tilbudene, var det også viktig at tjenesten skulle være gratis for brukeren. Det blir tilbudt lignende tjenester for flere bransjer som blant annet Meglerportalen og Regnskapsførertilbud.no, og målet er å utvide til enda flere bransjer. 

 

Har du krav på fri rettshjelp? 

I noen tilfeller har du krav på fri rettshjelp. Dette er som regel voldsoffersaker og saker der barn er involvert. Det finnes likevel unntak, og du kan søke om fri rettshjelp.