↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

400 02 460

Besøksadresse

Karmøyveien 187
4262 AVALDSNES
  1. Beskrivelse

Vår Saga begravelse til riktig pris

Saga ønsker å utgjøre en forskjell i bransjen. Byråleder befant seg brått i en situasjon da hun i løpet av kort tid måtte begrave begge sine foreldre. Det var en komplisert bransje med store prisforskjeller. Dette ble starten på vår saga.

 

Saga begravelsesbyrå ønsker kun det beste for deg som ufrivillig har blitt satt i en vanskelig situasjon. Vi vet godt at det å planlegge en begravelse er noe de aller fleste helst skulle vært foruten.

Hos oss blir dine ønsker tatt på høyeste alvor, og vi gjennomfører gravferden på dine premisser. Vi bistår og gir gode råd, og vi ordner alt det praktiske mot myndigheter, og alt som må gjøres for å gjennomføre en gravferdsseremoni.

 

Våre komplette løsninger med prisgaranti sikrer at du får den beste prisen hos oss, uten at det går på bekostning av kvalitet og service. Vi kaller det begravelse til riktig pris.

Våre kunnskapsrike og erfarne ansatte leverer komplette gravferdstjenester i hele Oslo og det sentrale Østlandsområdet. Saga begravelsesbyrå er en del av Ellingard Gruppen et solid selskap med ambisjon om vekst og utvikling.

 

Vi kommer gjerne på hjemmebesøk eller der du er.

Kontakter du oss, får du all den hjelpen du trenger i forhold til alt det praktiske som må gjøres.

 

Vi er tilgjengelig hele døgnet på telefon 4000 2460.

 

 

Priser:

Begravelse med seremoni

19.900

Begravelse med seremoni inkluderer hvit kiste med tilbehør, 50 program og digital dødsannonse.

 

Begravelse med seremoni inkl. gravstein

34.900

Begravelse med seremoni inkluderer ny gravstein/inskripsjon,  hvit kiste med tilbehør, hvit silkeskjorte, kistedekorasjon, 100 program og digital dødsannonse.

 

 

Begravelse med seremoni inkl. gravstein

49.900

Begravelse med seremoni inkluderer ny gravstein/inskripsjon, hvit kiste med ornamenter inkl tilbehør, hvit silkeskjorte, kistedekorasjon, krans og blomsteroppsatser, solist, ubegrenset mengde program og dødannonse i avis.