↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Opplevelser

Er du på utkikk etter opplevelser? Hvis du fremdeles sliter med å finne ut hva du skal kjøpe til den som har alt, enten det er til jul, bursdag eller jubileum, er en opplevelse det du leter etter. Å kjøpe en opplevelse som gave - et besøk på en vingård, treretters middag på en flott restaurant eller en overnatting i et slott - kan faktisk gjøre folk betydelig mer fornøyde enn materielle ting. Hvorfor? Med en opplevelse gir du ikke bare bort en gave - du gir bort et minne for livet.

 

Finn den perfekte opplevelsesgaven

YouWish.no har samlet Norges beste opplevelser på ett sted som du kjøper på 1-2-3 og mottar på 5 minutter! Her finner man opplevelser til alle og enhver, uansett alder, kjønn og interesse. Velg blant over 500 opplevelser, finn den perfekte opplevelsesgaven, og få den tilsendt som gavekort på e-post før du rekker å knipse i fingrene. Fiks - ferdig - klart. Enklere blir det ikke! Avhengig av gavemottakers personlighet, vil du finne noe for alle og enhver på YouWish.no. 


Slik fungerer det:
1.  Besøk https://youwish.no/
2.  Finn din opplevelsesgave og kjøp gavekortet på nett.
3. Gi gavekortet ditt personlige preg.
4. Få gavekortet tilsendt på e-post innen 5 minutter.
5. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker opplevelsen selv.

Lag gode minner sammen med opplevelser!
Hvis du leter etter en gave til den som har alt, er opplevelser det perfekte alternativet. Noe av det beste med en opplevelse er at du kan ta med deg en god venn, et familiemedlem eller din bedre halvdel og lage gode minner sammen. Enten det er en tur på spa, glamping i naturen eller en innholdsrik dag på sjøen, er en opplevelse perfekt for å tilbringe litt kvalitetstid med noen du er glad i, og lage minner som vil vare livet ut. Minner er mye mer dyrebare enn materialistiske gaver og vil gi en følelse av glede som ingen andre. I tillegg er minner helt uerstattelige - noe som gir dem en veldig høy verdi.