↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no- Få tilbud fra flere eiendomsmeglere på Haugalandet og Sunnhordaland

 

I Meglersmart.no jobber vi for å gjøre det enkelt å finne riktig megler til boligsalget. Tjenesten hjelper deg å hente inn tilbud fra flere eiendomsmeglere som er interessert i å selge nettopp din bolig. Sammenlign tilbud fra flere eiendomsmeglere, helt gratis og uforpliktende. På Meglersmart.no har vi samlet informasjon om alle meglerkontorene i blant annet Haugesund.

 

I 2019 ble det solgt omkring 11.000 boliger i Rogaland fylke. I følge Finanstilsynet ble det i snitt betalt 53.000 kr. i vederlag til megler. Dette innebærer at Rogaland betaler litt under landssnittet i vederlag. Det er allikevel ikke til å komme unna at meglerkostnadene kan være høye. Samtidig må man ta med i betraktningen at en megler kan være med å øke verdien på boligen. Det er med andre ord viktig å velge rett megler. Målsetningen til Meglersmart.no er å hjelpe selgeren med å finne megleren med best forutsetninger for å oppnå høyest mulig pris.

 

På Meglersmart.no finner du en rekke artikler om kjøp og salg av bolig, samt utleie. En av våre mest leste er artikkelen om verdivurdering. Her får du den fulle oversikten over hva en verdivurdering innebærer, hva det koster, hvorfor det er lurt å engasjere en megler til vurderingen samt hvordan du kan øke verdien på boligen. 

 

Har du spørsmål knyttet til tjenesten eller lurer på hvordan du skal gå frem med boligsalget? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til kontakt@meglersmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.