↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 69 61 69

Besøksadresse

Norevegen 30
5542 KARMSUND
  1. Beskrivelse

Ønsker du å bli sett helhetlig og ikke bare ett symptom om gangen? Vi hos Nilsen & Scheel Kiropraktikksenter, strekker oss lengre enn kun å fjerne symptomer og smerter. Vi er opptatt av å finne årsaken til din plage. Hos oss behandler vi helhetlig og tar oss tid til å lytte til din historie.

 

Kiropraktor Anette Nilsen og Kiropraktor Denis Scheel åpnet Nilsen & Scheel Kiropraktikksenter i 2016. Gjennom utdanningen i England og arbeidserfaring fra England, Tyskland og Norge, har de opparbeidet seg verdifull kunnskap og erfaring om helhetlig helse. Denne arbeidserfaringen og samarbeidet med kiropraktorer fra hele verden, har gitt dem en unik kunnskap rundt trygge og skånsomme behandlingsteknikker, for pasienter i alle aldre. I 2018 ble Kiropraktor Amalie Overgaard og Kiropraktor Alastair McClurg, en del av teamet hos Nilsen & Scheel Kiropraktikksenter.

 

Hva er en kiropraktor?

Kiropraktorer er offentlig godkjent helsepersonell med 6-årig utdannelse, inkludert ett år i turnus. Som kiropraktor, har en et selvstendig diagnose- og behandlingsansvar på lik linje med leger, tannleger og psykologer. Kiropraktorer fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten og er spesialist på å undersøke kroppens nerve, muskel og skjelettsystem, samt å korrigere ryggsøylens feilfunksjoner. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

 

Kiropraktorer kan blant annet

  • Utføre undersøkelse og behandling med refusjon, uten henvisning fra lege
  • Henvise deg eller barnet ditt videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT etter behov
  • Sykemelde deg I opptil tolv uker dersom det er nødvendig.

 

Kiropraktisk behandling

Kiropraktikk er mer enn bare leddmanipulasjon/justering, som mange gjerne tror. Vi er spesialister på rygg og nakke, men ser alltid på den helhetlige sammenhengen mellom hvordan muskler, bindevevs-, skjellet- og leddsystemet henger sammen. Det finnes ofte flere forhold som kan ha innvirkning på dine plager, og ofte er plagene komplekse og sammensatte. Det er viktig for oss å forstå hvordan plagene dine har oppstått, slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg. Sammen med deg, kartlegger og undersøker vi plagene.

 

Behandlingen er kunnskapsbasert og inkluderer manuelle teknikker som passer akkurat deg. Diagnose og kliniske retningslinjer legger grunnlaget for selve behandlingsforløpet, hvor vi kan ta en rekke behandlingsteknikker i bruk som er trygge og skånsomme og som passer for alle.