↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

976 58 664

Besøksadresse

Kongsgata 10
4005 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Velkommen til PMP Synskirurgi.

Vi har åpent og tar imot deg på en trygg og sikker måte i våre lokaler i Stavanger Sentrum. Vi utfører trygg og langvarig laserbehandling for nærsynthet, langsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn med dagens mest avanserte maskiner. Ta kontakt med oss på post@pmp-synskirurgi.no  for en uforpliktende forundersøkelse.

 

PMP Synskirurgi, spesialist i øyesykdommer

Alderstilpasset synskorreksjon med laser

Som alternativ til briller eller kontaktlinser tilbyr vi laserkorreksjon av nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner samt alderssyn (lesebrillebehov) med femtosecond LASIK teknologi fra Carl Zeiss i våre lokaler i Stavanger. Dette er en metode med meget høy presisjon og sikkerhet som gir hurtig gjenvinning av synet etter operasjonen. De fleste kan se godt på både nært og på avstand samme kveld og man kan normalt sett kjøre bil og gå på jobb dagen etter behandlingen.

 

Hvem er vi, og hva gjør PMP Synskirurgi rett for deg?

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han optometrist Stian Henningsen, sykepleier Anne Paust-Andersen og siviløkonom Rachel Montagu-Pettersen.

Lege og spesialist i øyesykdommer Dr. Petter Montagu-Pettersen, har siden 2007 hovedsakelig arbeidet med synskorreksjon med laser i Skandinavia. Fra 2000 til 2007 jobbet han som lege ved øyeavdelingen ved Stavanger Universitetssykehus. Fra 2007 har han primært arbeidet med laserteknologi og korrigering av brytningsfeil i øynene. I løpet av årene har han operert adskillige tusen pasienter og vært involvert i opplæring og videreutvikling av metodikk og teknologi. Dr. Montagu-Pettersen gjennomførte de første operasjonene i Norge med Femto-LASIK i 2008 som da ble innført som en revolusjonerende nyhet med tanke på pasientsikkerhet og presisjon. Vinteren 2014 innførte han igjen ny teknologi til Norge ved å ta i bruk Presbyond Laser Blended Vision-programmet på ny laser fra Carl Zeiss som muliggjør laserkorreksjon av synsfeil også for mennesker i 50-årene og oppover for å forbedre synet på både nært og på avstand.

I 2017/2018 introduserte Dr. Montagu-Pettersen atter ny teknologi i Norge. Nå for å behandle veldig store hornhinneskjevheter, overlangsyntheter og nærsyntheter på en trygg og meget nøyaktig måte. Dette er teknologi spesielt rettet for de som ellers ikke er operable med laser, men normalt vil bli tilbudt synskorreksjon med linseimplantater eller ingen behandlingstilbud i det hele tatt. Dr. Montagu-Pettersen er den eneste i Norge som har denne teknologien. Denne teknologien er blitt et meget populært tilbud for å kunne korrigere store synsfeil med høy presisjon på en trygg og god måte uten bruk av implantater.

I teamet sitt har han optometrist Stian Henningsen, offentlig godkjent sykepleier Anne Paust-Andersen og siviløkonom Rachel Montagu-Pettersen som økonomiansvarlig. Alle er dyktige fagfolk med mange års erfaring.

Du må gjerne ringe oss på tlf. 976 58 664 eller ta kontakt på mail: post@pmp-synskirurgi.no for å stille spørsmål om behandling.

 

For å sikkert kunne avgjøre om dine øyne kan opereres for din synsfeil, må vi likevel først få undersøkt øynene dine her hos oss. Prisen for forundersøkelse inngår i operasjonshonoraret. Om du velger å ikke bli operert, så tar forundersøkelsen tar ca. 45 minutt og koster kr. 950,- . Denne summen trekkes fra operasjonshonoraret.

 

Vi holder til i moderne lokaler i Stavanger sentrum: Handelens Hus på Domkirkeplassen.