↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Sammenlign tilbudene på refinansiering uten sikkerhet

Det er enklere å redusere kostnadene på forbruksgjeld enn mange tror. Lån på nett fra over 20 banker som gir gode tilbud på samlelån. Vi hjelper deg med å finne den beste og billigste løsningen.

 

Låneeksempel: 100.000 kr. o/5 år, Eff.rente 9,88%, Kostnad 25.891,-, Totalt: 125.891,-.

 

Om vår anbudstjeneste

Du finner en oppdatert oversikt på forsiden vår, både over aktuelle banker og låneagenter. Agentene samarbeider med opptil 20 ulike finansieringsselskap, og innhenter gratis lånetilbudene på dine vegne. Du mottar alle svar og kan selv vurdere hvilket du vil slå til på. Selv om det skulle haste med å få refinansiert gjelden anbefaler vi at du bruker litt tid på å både sette deg inn i mulighetene, og til å hente inn så mange tilbud som mulig.  

 

Refinansieringslån uten krav til sikkerhet

Du kan låne 500 000 kroner til refinansiering uten å måtte stille med pant eller kausjonist. Dette tilbudet finner du i minst 15 norske nisjebanker. I tillegg finnes det flere banker med noe lavere lånegrenser. Betingelsene fastsettes individuelt for hver søker, med laveste nominelle rente på cirka 6% som utgangspunkt. Enten det er en refinansiering av billån, kredittkort, smålån eller annet vil du sannsynligvis kunne spare betydelige beløp. 

 

Send uforpliktende søknader og motta mange tilbud: 

  1. Du kan bruke en låneagent gratis og motta rundt 15 tilbud.
  2. Du kan også søke selv til hver enkelt bank.
  3. Vanligvis får du svar i løpet av noen timer. 
  4. Bruk sjansen til å la bankene konkurrere om å gi det beste tilbudet.

Har gjelden gått til inkasso?

Det er fullt mulig å få lån til refinansiering selv om du har misligholdt forpliktelsene dine overfor kreditor. Les her om du trenger mer informasjon om inkassogjeld som du vil få ut av verden.