↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Enkel sammenligning av forbrukslån

På Billigeforbrukslån.no kan du raskt og enkelt sammenligne forbrukslån uten sikkerhet, for å finne det beste tilbudet. På vår nettside er det en god oversikt over mer enn 30 lånetilbydere i hele landet. 

 

Finn et gunstig tilbud  

Uansett hvor du bor i Norge kan Billigeforbrukslån.no hjelpe deg å finne et tilbud som er gunstig for deg. På våre nettsider kan du selv enkelt sammenligne lånetilbud fra så mange banker du vil. Du kan raskt søke om lån fra 10.000 kr og opptil 600.000 kr. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,38%, 80.000 o/5 år, etabl.geb. 950, kostnad 28.843. Total: 108.843.

 

Når forbrukslån kan være til nytte

Det er flere anledninger hvor et forbrukslån kan være nyttig. Dersom man plutselig får uforutsette utgifter kan det være en løsning. Da er det en fordel at det ikke tar lang tid å få et slikt lån. Med Billigeforbrukslån.no kan du svært raskt motta tilbud, og vurdere hvilket som er best. Deretter får du som regel penger inn på kontoen din i løpet av en dag. Du kan bruke vår lånekalkulator for å se hvor mye du kan låne på finansportalen billigeforbrukslån.no.

 

En rask framgangsmåte:

  1. Fyll først inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid i lånekalkulatoren
  2. Pass på å søke hos mange banker samtidig for å finne et gunstig tilbud
  3. Bankene kontakter deg, og du kan velge lånetilbudet med laveste rente
  4. Pengene utbetales raskt til din konto

 

Refinansiering

Dersom du har mange smålån og annen usikret gjeld kan det lønne seg å refinansiere med et forbrukslån. Det vil som regel gi lavere rente, og du trenger bare betale et administrasjonsgebyr hver måned. Da er det imidlertid avgjørende å få best mulig betingelser, og det hjelper Billigeforbrukslån.no deg med.

 

Mange forskjellige lån

 

Hos Billigeforbrukslån.no kan du dessuten søke om andre typer usikrede lån, som billån uten sikkerhet, caravanlån og studentlån. Med lånekalkulatoren ser du raskt hvor mye lånet vil koste deg i måneden.