↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Goautos.no - LEIEBIL BILUTLEIE

Her får du hjelp til å finne leiebil i Haugesund til best pris. Sammenlign tilbudene fra alle  bilutleieselskapene der du er, enten det er i Norge eller et annet sted i verden. Vi representerer over 1600 aktører fordelt på over 170 land.

 

Rett pris uten skjulte avgifter eller gebyr

Det er alltid trygt å bestille leiebil gjennom Go Autos. Den prisen som oppgis når du velger bil i vår søkemotor er den du betaler, helt uten skjulte avgifter. Alle påkrevde forsikringer er også inkludert. Du kan fritt foreta endringer etter at du har fullført bestillingen, og det er gratis å avbestille inntil 48 timer før bilen skal hentes. 

 

Slik bruker du GoAutos:

  1. Skriv inn stedet du vil hente bilen, samt dato og tidspunkt.
  2. Søket viser alle biler du kan velge blant. 
  3. Hvis du foretar tilleggsvalg (f.eks. ekstrautstyr) vil prisen justeres automatisk.
  4. Når du er fornøyd med valget tas du videre til en sikker og kryptert side for å oppgi betalingsinformasjon. 
  5. Når bestillingen er fullført får du tilsendt bekreftelse på e-post.

Hva slags bil trenger du?

Fordi vi dekker hele markedet kan du velge blant alle kjøretøy som er mulige å skaffe på det aktuelle stedet. Dette er en av fordelene med å forhåndsbestille på nett. Velg blant alle typer kjøretøy, for eksempel småbiler, sedan, stasjonsvogn, sportsbiler, luksusbiler, 7- og 9-seters minibusser, SUV eller el-biler.  

 

Planlegg turen til utlandet

Før du bestiller leiebil for turen til utlandet bør du utforske GoAutos. Vi har guider for de mest populære destinasjonene med tips og inspirasjon. Skal du på ferie og vil se de berømte byene og innsjøene i Nord-Italia? Les først her: Go Autos Milano.