↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

413 68 900

Besøksadresse

Industrivegen 8
6630 TINGVOLL
  1. Beskrivelse

Velkommen til Norsol - skreddersydd solskjerming fra Møre siden 1983

 

  • Markiser
  • Screen
  • Utvendige persienner
  • Innvendige persienner
  • Lamellgardiner
  • Plisségardiner
  • Rullegardiner
  • Myggnetting
  • Solskjerming

 

 

3 trinn til en vellykket handel:

1. Gratis befaring

Skal du kjøpe solskjerming, vil vi at du skal bli fornøyd. Derfor kommer vi gjerne hjem til deg og tar mål. Helt gratis og uten forpliktelser. Slik kan vi guide deg gjennom ulike løsninger, perfekt for ditt hjem.

Du gjør halvparten, jeg gjør resten.

Du er frisk, og rengjør flater, dør- og vindushåndtak før jeg kommer. Jeg er frisk, hold avstand, fremviser prøver, tar riktige mål før vi sammen setter varen i bestilling på fabrikken på Tingvoll. Kortreist, lokalt og varig. Ingen stengte grenser til Tingvoll.

 

2. Kortreist solskjerming

Alle våre produkter produseres på vår topp moderne fabrikk i Tingvoll på Nordmøre. Vår ambisjon er å tilby markedet de beste produktene, og derfor produserer vi alt i Norge. Vår beliggenhet ved Nordvestlandets kystlinje, gir oss unike muligheter til å teste våre produkter for det Norske klimaet. Med over 30 års erfaring vet vi hva som kreves for at produktene skal vare i tiår etter tiår. Når all produksjon ligger i Norge, resulterer det i tillegg å gi deg en kort og forutsigbar leveringstid. Norsol fabrikk i Tingvoll på Møre

 

3. Det er sluttresultatet som teller

NORSOLs montører hjelper deg selvfølgelig med profesjonell montering av våre produkter.

 

 

Du kan skjermes mot alt

Innsyn

Bor du med innsyn kan du bruke delikate løsninger som slipper inn lys, men samtidig skjermer privatlivet. Populære og velegnede alternativer i form av lamellgardiner eller plisségardiner, hjelper deg å slippe inn ønsket mengde med lys, og skjerme det du ikke ønsker inn i hus du kan til og med tette de helt om behovet skulle være der.

Lamellgardiner er elegante, finnes i utallige farg­er og design, og blir ofte brukt som dekorasjon eller romdeler. De populære plisségardinene er lettere og tynnere enn vanlige rullgardiner, samtidig som de er enkle å trekke opp og ned.

 

Plages du av solen inne?

Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal.

Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.

Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Markise trengs ikke på alle vinduer, men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Bor du i områder som er veldig vindutsatt er kanskje ikke markiser den beste løsningen, da de er lette ofre når de rulles ut.

 

Skyggeområder, vind og innsyn

Terrassemarkiser kan brukes til å skyggelegge områder ute. De har en kompakt og robust konstruksjon som passer for private boliger, så vel som på restauranter og butikker. Markisen gir fasaden et forbedret utseende og et komfortabelt uteområde.

Levegg er løsningen som ikke bare tar den verste vinden og irriterende sola den er også en naturlig innsynsstopper. Skal du på hytta? Ikke noe problem veggene er enkle å ta med seg. De produseres i to varianter, en som trekker sideveis og en som trekkes nedover. Med levegg får du automatisk en lun atmosfære i den fargen som matcher dine ønsker.

For de gangene du ikke er hjemme, men ønsker å kontrollere, styre og time markisen din ikke noe problem. Med Norsols automatiske systemer kan du kontrollere solskjermingen din når du ikke er hjemme ja, til og med om du er på ferie i Spania.

Ikke ta solskjerming for gitt med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. Vi er Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming, og hjelper deg uansett skjermeproblem.

 

Les gjerne mer om våre tjenester og produkter her på våre nettsider, og ta kontakt om det skulle være noe du lurer på.