↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 72 19 60

Besøksadresse

Spannaveien 152
5535 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Velkommen til Tannhelsehuset Haugesund

Tannhelsehuset Nord-Rogalands største private tannhelseaktør

Tannhelsehuset har fire topp moderne tannklinikker i Haugesund hvor vi tilbyr det meste av tannbehandling. Våre tannleger, tannpleiere og spesialister er faglig oppdatert på de nyeste behandlingsmetodene. Sammen med sekretærene gjør vi vårt ytterste for at du som pasient skal få en best mulig opplevelse hos oss.

 

Dersom du ønsker tannlege i Haugesund er du alltid velkommen til å kontakte oss i Tannhelsehuset.  Vi er Nord-Rogalands største private tannhelseaktør, og strekker oss langt for å imøtekomme dine ønsker som pasient.

På nettsiden vår vil du finne en oversikt over våre tannklinikker, de ansatte, samt hvilke tjenester vi tilbyr.  Under mottoet kvalitet, tillit og trivsel, jobber hele tannhelseteamet for at du skal få en best mulig opplevelse i tannlegestolen.

 

Historien vår

Tannhelsehuset Haugesund AS ble grunnlagt av Tannlegene Baard Førre og Gunnar Amundsen i 2006. Under mottoet kvalitet, tillit og trivsel, har vi gradvis blitt større, og i 2018 ble også Tannlegene Vee AS en del av firmaet. Dette gjør oss til den største private tannhelseaktøren i Nord-Rogaland.