↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Kjøresmart.no - Finn rett kjøreskole i Haugesund

 

Kjøresmart.no er startsiden for smarte trafikanter. Vi hjelper deg på veien til førerkortet, uansett om du vil kjøre moped, bil eller lastebil. Våre guider tar deg fra A-Å, fra trafikalt grunnkurs og helt frem til oppkjøringen, og forteller deg alt du trenger å vite på veien. Det å finne rett kjøreskole kan for mange være en utfordrende prosess. Vi ønsker å gjøre det enklere for fremtidige sjåfører å orientere seg. Vårt mål er at innholdet skal være oversiktlig og lett å forstå, og at det hjelper deg med å ta smarte valg på veien til lappen. 

 

Ønsker du å komme i kontakt med en kjøreskole i Haugesund, stiller vi med en oversikt. B Hos oss kan du lese grundige omtaler av flere skoler i området, blant annet Bryne Bil og MC Skole, 3X Trafikkskole og Olavs Trafikkskole. Vår oversikt forteller deg hvor de er å finne, og hvilke sertifikater de tilbyr opplæring i.

 

Er du nysgjerrig på hvordan du går frem for å få deg førerkort? Førerkortet er et bevis på at du har gjennomført og bestått pålagt opplæring for motorvognen du ønsker å kjøre. Det finnes ulike førerkort for ulike typer kjøretøy, hvor noe av opplæringen er felles og noe er spesifikt for det enkelte kjøretøyet. Mange ønsker seg billappen så snart de er gamle nok. I vår guide kan du lese om hva du må gjennom før oppkjøringen - hvilke kurs du må ta, hvor mye kjøretimer pleier å koste og hvilke førerkort du trenger for de ulike kjøretøyklassene. 

 

Har du spørsmål om Kjøresmart.no eller hvordan du skal gå frem når du skal velge kjøreskole? Se mer informasjon på Kjøresmart.no eller send en epost til [email protected]øresmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.